Αρχική | Διάφορα | Οδηγός Λειτουργίας Συνδρομητικών Σελίδων

Οδηγός Λειτουργίας Συνδρομητικών Σελίδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αγαπητέ συνδρομητή / Αγαπητή συνδρομήτρια


Παρακάτω θα βρείτε ένα σύντομο οδηγό λειτουργίας των συνδρομητικών σελίδων "Απόλυτου Συστήματος" και του "Τεχνικού Χαρτοφυλακίου".


Μετά την είσοδό σας στο site, eurocapital.gr, για να συνδεθείτε στο συνδρομητικό τμήμα, θα πρέπει, στο επάνω δεξιά τμήμα της σελίδας να γράψετε το username και τον κωδικό σας (password). Μπορείτε να βεβαιώσετε ότι συνδεθήκατε στο site, όταν, επάνω δεξιά, αναγράφεται το όνομά σας.Σύνδεση στις σελίδες του Απόλυτου Συστήματος


Οι σελίδες του "Απόλυτου Συστήματος" ενημερώνονται καθημερινά και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε πατώντας στο κεντρικό μενού την επιλογή “Χαρτοφυλάκια”, και στην συνέχεια "Απόλυτο Σύστημα". Δηλαδή, εδώ.


Θα σας βοηθούσε αν, κάθε μέρα, αναζητούσατε τα νέα συνδρομητικά ή άλλα χρήσιμα άρθρα που έχουν γραφτεί, εδώ.


Με την συνδρομή σας στο Απόλυτο Σύστημα έχετε πρόσβαση και στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ για όσο ισχύσει η συνδρομή σας.


Για να διαβάσετε τα τεύχη σε μορφή flipbook, συνδεθείτε εδώ.

Ο κωδικός εισόδου στα τεύχη, είναι το email που έχετε δηλώσει σε μας.


Για να διαβάσετε το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ σε μορφή ιστοσελίδων, δείτε εδώ.

Για να διαβάσετε προηγούμενα τεύχη, σε μορφή ιστοσελίδων, συνδεθείτε εδώ.


Σημειώνουμε ότι, λόγω του διαφορετικού χειρισμού του χώρου, οι σελίδες στο περιοδικό σε μορφή “flip”, δεν είναι πάντα όμοιες με αυτές των ιστοσελίδων. Στις ιστοσελίδες έχουμε μεγαλύτερη άνεση για το “ανέβασμα” περισσότερων αρχείων.


Σύνδεση στις σελίδες του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου


Μετά την είσοδό σας στο site, eurocapital.gr, για να συνδεθείτε στο συνδρομητικό τμήμα, θα πρέπει, στο επάνω δεξιά τμήμα της σελίδας να γράψετε το username και τον κωδικό σας (password). Μπορείτε να βεβαιώσετε ότι συνδεθήκατε στο site, όταν, επάνω δεξιά, αναγράφεται το όνομά σας.


Οι σελίδες του "Τεχνικού Χαρτοφυλακίου" ενημερώνονται καθημερινά και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε πατώντας στο κεντρικό μενού την επιλογή Χαρτοφυλάκια", και στην συνέχεια "Τεχνικό - Δ. Δημόπουλος". Δηλαδή, εδώ.Για να βλέπετε πότε λήγει η συνδρομή σας, συνδεθείτε εδώ.

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Μπορείτε να μας καλείτε στο 2103242032 ή να μας στέλνετε μήνυμα στο eurocapital.gr@gmail.com.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text