Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Πώς λειτουργούν οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Πώς λειτουργούν οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Με στόχο την καλύτερη λειτουργία των σελίδων του eurocapital.gr, αλλά και την ευρύτερη προώθηση των θέσεών μας, ως site και ως περιοδικό, θέτουμε σε εφαρμογή, μια σειρά μικρών αλλαγών στον τρόπο εμφάνισης των σελίδων και στα δικαιώματα που έχει σ’ αυτές, κάθε κατηγορία χρηστων του sie.

 

Οι κυριότερες αλλαγές είναι:

 

Οι συνδρομητικές σελίδες του “Απόλυτου Συστήματος” και του “Τεχνικού Χαρτοφυλακίου”, θα παραμένουν ως συνδρομητικές (ανοιχτές μόνο για τους συνδρομητές τους), για διάστημα ενός μήνα από τη δημοσίευσή τους. Στη συνέχεια, θα είναι ανοιχτές (ελεύθερη πρόσβαση) για όλους.

 

Κάθε τεύχος του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ θα παραμένει “κλειστό” (μόνο για τους συνδρομητές του), για διάστημα 3 μηνών από την κυκλοφορία του. Μετά το διάστημα αυτό, κάθε τεύχος, θα είναι ανοιχτό για όλους, ενώ θα μπορεί να “κατεβαίνει” σε μορφή pdf, να αποθηκεύεται και να μοιράζεται.

 

Οι σελίδες των σημάτων του “απόλυτου συστήματος” και το καθημερινό “δελτίο απόλυτου συστήματος”, θα είναι ανοιχτές προς όλους όσοι εγγράφονται (με δωρεάν εγγραφή) ως “μέλη” (members) στο site. (Πώς να εγγραφείτε ως member; εδώ)

Εξυπακούεται, ότι θα είναι ανοιχτές, προς τους συνδρομητές του “Απόλυτου Συστήματος”, του περιοδικού και του “Τεχνικού Χαρτοφυλακίου”.

 

Καθιερώνεται ο χώρος (τμήμα του site) με τίτλο “οι Θέσεις μας” (εδώ), όπου, ως περιοδικό και ως EuroCapital, θα εκφράζουμε κάποιες βασικές απόψεις για την πορεία της αγοράς, για μετοχές και για άλλα θέματα που κρίνουμε ως σημαντικά. Ο χώρος αυτός θα έχει ελεύθερη πρόσβαση από όλους.

 

Συμπερασματικά, το site θα πρέπει να ανοίξει. Έχουμε καλή ύλη και υγιείς ιδέες και οι απόψεις μας δείχνουν να είναι αρκετά πετυχημένες. Θα πρέπει να διασκορπιστούν ευρύτερα στο επενδυτικό κοινό. Όταν το ευρύτερο κοινό είναι καλύτερα ενημερωμένο, τότε όλοι ωφελούμαστε.

 

Η “γεωγραφία” αυτού του τμήματος, έχει πλέον ως εξής:

 

Τα Χαρτοφυλάκια - (βασικό μενού) - εδώ

Απόλυτο σύστημα (Συνδρομητικό) - εδώ

Απόλυτο σύστημα (ελεύθερο) - εδώ

Δελτίο Απόλυτου Συστήματος (ελεύθερο για members) - εδώ

Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Δημήτρης Δημόπουλος (Συνδρομητικό) - εδώ

Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο (ελεύθερο) - εδώ

Τι είναι οι συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr - Πώς μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές (εδώ)

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε με email (eurocapital.gr@gmail.com) ή τηλεφωνικά (2103242032)

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text