Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ κινείται και σήμερα (Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022) γύρω από τις 830 μονάδες προσπαθώντας να παγιώσει τα πρόσφατα 20ήμερα μεγάλα κέρδη +6,50%

Ο ΓΔ κινείται και σήμερα (Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022) γύρω από τις 830 μονάδες προσπαθώντας να παγιώσει τα πρόσφατα 20ήμερα μεγάλα κέρδη +6,50%

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική θα λέγαμε ότι είναι η σημερινή συνεδρίαση καθόσον ο ΓΔ (-0,20%, στις 827 μονάδες στις 4.15 μμ) αντί να διορθώσει όπως θα μπορούσε να κάνει, επιμένει να κινείται κοντά στα υψηλά 20ημέρου των περίπου 830 μνάδων δείχνοντας αντοχή και προδιάθεση για ψηλότερα.

Οσο ο ΓΔ δεν θα χάνει το μισό της αναφερθείσας εκτίναξης κινούμενος πάνω από τον μέσον άξονα 20ημέρου των 805 μονάδων, θα θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε άνοδο στις 850 η και στις 900 μονάδες μέσα στο καλοκαίρι.

Αν όμως ο ΓΔ χάσει τις 805 μονάδες, ή να το στρογγυλέψουμε τις 800 μονάδες, τότε οι πιθανότητες θα γυρίσουν υπέρ της συνέχισης της 6μηνης μέχρις στιγμής καθοδικής αγοράς με λογικό στόχο τις 750 μονάδες.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το κατά 55% με μετοχές και 45% με μετρητά Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Αυτή τη στιγμή οι καθοδικές μετοχές υπεραριθμούν των ανοδικών ενώ 3 μετοχές, οι ΦΡΙΓΟ, ΑΡΑΙΓ, ΙΝΚΑΤ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια, την ΔΕΗ, που σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Καμία μετοχή δεν μας εντυπωσιάζει σήμερα με την άνοδο-όγκους-διαγραμματική θέση.

Η ΦΡΓΟ δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα με μεγάλη άνοδο και μεγάλους όγκους. Το πρόβλημα όμως με αυτή την μετοχή είναι η αρνητική καθαρή θέση της εταιρίας FRIGOGLASS (οι μόνες εμπορεύσιμες ελληνικές μετοχές με αρνητική καθαρή θέση είναι οι, ΦΡΙΓΟ, ΜΙΓ και ΙΝΛΟΤ).

ΥΓ : Αυτή τη στιγμή 4.29 μμ, ο ΓΔ διαγράφει μια απότομη καθίζηση από -0,05% στο -0,35% κάνοντας εμφανή την κορυφή Ε των 830 μονάδων (κοίτα σχήμα) και προσδίδοντάς της την ιδιότητα του αγοραστικού στροφέα (σημείου που αν ξεπερασθεί προκύπτει σήμα αγορών).

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text