Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Μ. Τσαμάζ: Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις

Μ. Τσαμάζ: Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μ. Τσαμάζ: Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΟΤΕΟΤΕ +0,06% παρά την γενικότερη αβεβαιότητα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και τις πληθωριστικές πιέσεις δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤE Μ. Τσαμάζ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων στους ξένους αναλυτές.

«Έχουμε το σπίτι μας σε τάξη και παρότι το ευρύτερο περιβάλλον δεν επιτρέπει προβλέψεις είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις όποιες προκλήσεις» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ο ΟΤΕΟΤΕ +0,06% είχε ένα καλό β' τρίμηνο παρά το δύσκολο περιβάλλον.

Προέβλεψε ότι ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί στο β' εξάμηνο του έτους ωστόσο χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία τον διπλασιασμό των ταχυτήτων που βοήθησε στην καλύτερη ικανοποίηση των πελατών. Ήδη 600 χιλιάδες συνδρομητές έχουν αναβαθμίσει την ταχύτητά τους.

Όπως υποστήριξε οι κινήσεις σε αυτό το τρίμηνο γίνονται για να προετοιμαστούν για την επόμενη φάση του ανταγωνισμού στη σταθερή. «Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ο διπλασιασμός ταχυτήτων που έγινε, γιατί έχει αυξήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ήταν μακροπρόθεσμη στρατηγική» είπε με νόημα.

Σχετικά με το ενεργειακό κόστος είπε ότι είδαμε τα χειρότερα στο α' μισό τους έτους, ωστόσο το κόστος δεν μετακυλίστηκε στους πελάτες, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει ούτε το δεύτερο εξάμηνο. καθώς τα συμβόλαια του ΟΤΕΟΤΕ +0,06% ισχύουν μέχρι το 2023. «Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από την αγορά» είπε χαρακτηριστικά..

Αναφερόμενος στην συνδρομητική τηλεόραση ο κ. Τσαμάζ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός που θα έρθει στο Cosmote TV με τη νέα σεζόν αλλά και το premium content αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα και για το λόγο αυτό περιμένουν αύξηση της συνδρομητικής βάσης η οποία ήδη επέφερε διψήφιο αριθμό αύξησης στα έσοδα από την συνδρομητική.

Παράλληλα έως το τέλος του χρόνου η κάλυψη 5G θα φτάσει το 80% ενώ αναμένουν και αυξημένα έσοδα από την περιαγωγή.

Για το δίκτυο οπτικών ινών επανέλαβε ότι στόχος είναι στο τέλος του 2022 να φτάσει το 1 εκατ. συνδέσεις ενώ υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή έχουν μερίδιο 78% στις συνδέσεις FTTH.

Μαρία Μόσχου

 

Πηγή:euro2day.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text