Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022) να κινείται «αισιόδοξα» λίγο κάτω των 900 μονάδων

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022) να κινείται «αισιόδοξα» λίγο κάτω των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs-αγορασμένους είναι η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρά κέρδη +0,50%, στις 4.00 μμ, με μέτριο για την εποχή τζίρο (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) αλλά με μαύρο κηροπήγιο (άνοιγμα στις 900 μονάδες, τρέχον στις 896) συνεχίζει να κινείται ελάχιστα κάτω των 900 μονάδων δείχνοντας δύναμη και ικανότητα να διασπάσει ανοδικά το εν λόγω επίπεδο.

Η μεσοπρόθεσμη διαγραμματική εικόνα του ΓΔ είναι bullish με όλους τους δείκτες τάσης, βραχυπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και μεσομακροπρόθεσμους, να φέρουν ανοδικές ενδείξεις με μόνον αρνητικό στοιχείο την υπεραγορασμένη κατάσταση (ΓΔ +15% πάνω από το χαμηλό διμήνου) το οποίο αναζητά διόρθωση ή παγίωση.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το σχεδόν πλήρες μετοχών ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Σημειώσατε ότι το κυλιόμενο stop lossμας θα ανεβεί αύριο στις 850 μονάδες (πυθμένας Ε του γραφήματος).

Μετοχές

Αυτή τη στιγμή τα 2/3 των μετοχών κινούνται ανοδικά και το 1/3 καθοδικά ενώ δυο μετοχές, οι ΠΛΑΘ και ΑΛΜΥ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια, την ΙΝΛΟΤ, που χάνει λίγο περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι ΤΕΝΕΡΓΑ που διασπά ανοδικά τον στροφέα – υψηλό έτους των 18,6 ευρώ με καλή άνοδο +2%, με μεγάλους όγκους 273 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής, δίδοντας ελκυστικό σήμα αγορών.

Τείνουν να δώσουν ανάλογα σήματα αγορών οι, ΓΕΚΤΕΡΝΑ με στροφέα τα 5,4 ευρώ, ΛΑΜΔΑ 6,45 και ΕΥΔΑΠ με στροφέα τα 8,02 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνει σήμερα μόνον η ΤΕΝΕΡΓΑ ενώ νέα χαμηλά έτους δεν σημειώνει καμία εμπορεύσιμη μετοχή.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text