Αρχική | Ειδήσεις | Επιστήμη - Πολιτισμός | Δρομολόγια φέρι μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο

Δρομολόγια φέρι μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δρομολόγια φέρι μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης ξεκινούν μέσα στον Σεπτέμβριο

Η εταιρεία Levanta Ferries με έδρα την Αθήνα ανακοίνωσε ότι το πλοίο της, με το όνομα «Smyrna di Levante», θα εκτελεί δρομολόγια μία φορά την εβδομάδα μεταξύ των δύο πλευρών του Αιγαίου. Διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, πάντως, ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι το νησί της Λέσβου θα προστεθεί επίσης στο δρομολόγιο του πλοίου μέσα στον Οκτώβριο.

Το «Smyrna di Levante» είναι ένα πλοίο μήκους 160 μέτρων και πλάτους 23 μέτρων, που μπορεί να μεταφέρει 930 επιβάτες και 55 φορτηγά.

Η διάρκεια του ταξιδιού μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης θα είναι περίπου 12 έως 13 ώρες, ανάλογα με τη θάλασσα και τις καιρικές συνθήκες, ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Σε ερώτηση σχετικά με την τιμή του εισιτηρίου, η εταιρεία απάντησε ότι «οι τιμές θα είναι λογικές».

«Έχουμε ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα για την υπηρεσία φέρι μποτ και τώρα θα υπολογίσουμε το κόστος και στη συνέχεια θα ανακοινώσουμε τις τιμές», πρόσθεσε η εταιρεία.

Με την έναρξη των ακτοπλοϊκών δρομολογίων αναμένται να παρουσιαστούν και νέα τουριστικά πακέτα με στόχο να προσελκύσουν και να διευκολύνουν τουρίστες και από τις δύο χώρες.

 

Πηγή:huffingtonpost.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text