Αρχική | Ειδήσεις | Βιβλία - Μελέτες | Συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα για τα 125 χρόνια του Χρηματιστηρίου της Αθήνας - έκδοση 2001 (δωρεάν e-book)

Συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα για τα 125 χρόνια του Χρηματιστηρίου της Αθήνας - έκδοση 2001 (δωρεάν e-book)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα για τα 125 χρόνια του Χρηματιστηρίου της Αθήνας - έκδοση 2001 (δωρεάν e-book)

Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, 1876 - 2001

Στις αρχές του 2001, η διοίκηση του Χρηματιστηρίου, ζήτησε από τον κ. Γιάννη Σιάτρα, εκδότη του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, την έκδοση ενός επετειακού λευκώματος, για να διανεμηθεί, από τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τότε, στα πλαίσια της επετείου των 125 ετών, από την την ίδρυση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Η EuroCapital ανέλαβε την έκδοση, ο κ. Γιάννης Σιάτρας με την κα Εύα Μιχαλοπούλου συνέγραψαν τα κείμενα και το λεύκωμα κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2001 και χρησιμοποιήθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις εκείνου του έτους. Ήταν μία πολυτελής και συλλεκτική έκδοση 168 σελίδων. Εξιστορεί την ιστορία του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, από το 1876 έως και το 2001.

Η EuroCapital, απέκτησε το δικαίωμα εμπορικής χρήσης του βιβλίου, για ένα περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Το λεύκωμα, είχε εξαντληθεί, μέχρις ότου, ένας μικρός αριθμός, βρέθηκε στην αποθήκη της εταιρίας.

Το λεύκωμα, έχει συλλεκτική αξία, λόγω της ιστορικότητας και της σπανιότητάς του (πέραν των λίγων αντιτύπων που διατέθηκαν από την εταιρία μας, κατά το 2001, το λεύκωμα, ουδέποτε κυκλοφόρησε στο εμπόριο).

Πρόσφατα δημιουργήσαμε μία ηλεκτρονική έκδοσή του (e-book), ώστε να μπορεί κάποιος να το διαβάσει δωρεάν.
Παράλληλα, διατέθουμε για πώληση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EuroCapital, τον περιορισμένο αριθμό των αντιτύπων της αρχικής έκδοσης, που έχουμε στη διάθεσή μας.

Αγοράστε το ιστορικό λεύκωμα, από εδώ.

 

Συγγραφείς: Γιάννης Σιάτρας, Ε. Μιχαλοπούλου
Υπεύθυνος Έκδοσης: Γιάννης Σιάτρας
Εκδότης: Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Σελίδες: 168
Έκδοση: Ιούνιος 2001
ISBN: 978-960-7787-02-1

Με την αγορά του βιβλίου συμμετέχετε στο πρόγραμμα εκπτωτικών κουπονιών του eurocapital.gr. Δείτε την πολιτική εκπτωτικών κουπονιών της εταιρίας. (εδώ)

(Για να δείτε το βιβλίο σε πλήρες παράθυρο, πατήστε στο τετράγωνο της δεξιάς κάτω γωνίας του πλαισίου)

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: