Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Επιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή από την Autohellas

Επιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή από την Autohellas

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή από την Autohellas

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Autohellas την 14η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των μετόχων από απόσταση είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε μέσω επιστολικής ψήφου και χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ MONO: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το καθαρό ποσό των €48.624.764 με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από μερίσματα θυγατρικών και συμμετοχών της Εταιρείας που εμπίπτουν στο άρθρο 48 ΚΦΕ και μέρους του αποθεματικού αποτελεσμάτων (κερδών) εις νέο με αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης μετοχής κατά ένα (1) ευρώ ανά μετοχή και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των €48.624.764 με μείωση της ονομαστικής αξίας έκαστης μετοχής κατά ένα (1) ευρώ και επιστροφή μετρητών στους μετόχους. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό απαρτία και εξ’ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την 21 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 130 παρ. 2 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει.

Σε περίπτωση τυχόν επαναληπτικής γενικής συνέλευσης, δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης, ενώ και αυτή θα συνεδριάσει εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των μετόχων από απόσταση σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 του Καταστατικού είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε μέσω επιστολικής ψήφου, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων. Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής των μετόχων στη γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης ή επιστολικής ψήφου, παρέχονται παρακάτω.

 

πηγή: euro2day.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text