Αρχική | Εταιρίες | Τράπεζες | Επαφές Ελλήνων θεσμικών επενδυτών με τη διοίκηση της Alpha Bank

Επαφές Ελλήνων θεσμικών επενδυτών με τη διοίκηση της Alpha Bank

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επαφές Ελλήνων θεσμικών επενδυτών με τη διοίκηση της Alpha Bank

Ελληνική οικονομία και τραπεζικός κλάδος βρέθηκαν στο επίκεντρο παρουσίασης που οργάνωσε η Alpha Bank σε ενημερωτική εκδήλωση για την ελληνική θεσμική επενδυτική κοινότητα με την παρουσία του διευθύνοντας συμβούλου του Ομίλου Βασίλη Ψάλτη, του CFO Λάζαρου Παπαγαρυφάλλου, του Chief Economist Παναγιώτη Καπόπουλου και του Επικεφαλής της Διεύθυνσης Σχέσεων με Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές Ιάσονα Κεπαπτσόγλου.

Κατά την παρουσίαση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους μεγαλύτερους εγχώριους θεσμικούς επενδυτές τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική οικονομία και τον τραπεζικό τομέα, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο CEO της Alpha Finance Δημήτρης Κωστόπουλος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 20 ανώτερα στελέχη του κλάδου, εκπροσωπώντας όλες τις μεγάλες θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες Asset Management και μεγάλα Family Offices.

Τα μέλη της διοίκησης εστίασαν στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου της Τράπεζας, ως απτό αποτέλεσμα της επιτυχούς στρατηγικής της, καθώς η Alpha Bank πρωτοστατεί στη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων και αποτελεί βασικό αρωγό τους, σε ένα περιβάλλον θετικών προοπτικών για την οικονομία της χώρας και σημαντικών ευκαιριών για τον τομέα των επενδύσεων, έναντι των ευρωπαϊκών χωρών. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο τραπεζικό μοντέλο, τόσο ως προς τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής όσο και ως προς την μετεξέλιξή του στο πεδίο της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας του Πελάτη, ιδιαίτερα στον τομέα της λιανικής τραπεζικής.

Το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων κέντρισε και η παρουσίαση μέρους της Νομισματικής Συλλογής της Alpha Bank, που περιλαμβάνει 11.000 νομίσματα από ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και πλουσιότερες συλλογές διεθνώς. Τα θετικά σχόλια και οι εντυπώσεις που συγκέντρωσε η εκδήλωση, αλλά και οι συζητήσεις με τη διοίκηση ενισχύουν τις σχέσεις της Τράπεζας με την εγχώρια θεσμική επενδυτική αγορά και αποτελούν τη βάση για μελλοντικές πρωτοβουλίες της Alpha Bank για το συγκεκριμένο κοινό.

 

πηγή: amna.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text