Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Στο κέντρο της Αθήνας η πρώτη τοποθέτηση της Israel Canada

Στο κέντρο της Αθήνας η πρώτη τοποθέτηση της Israel Canada

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στο κέντρο της Αθήνας η πρώτη τοποθέτηση της Israel Canada

Το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Θεάτρου στην Ομόνοια, επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, για την πρώτη της τοποθέτηση στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά η Israel Canada.

Το deal αφορά σε εξαγορά μονάδας, όπως λέει το ρεπορτάζ, τεσσάρων αστέρων, δυναμικότητας περίπου πενήντα δωματίων.

Προ ημερών, ισραηλινά μέσα μετέδιδαν πως η επενδυτική εταιρεία real estate προχώρησε σε συμφωνία εξαγοράς ξενοδοχείου στην Αθήνα, τονίζοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες επενδυτικές κινήσεις στην ξενοδοχειακή αγορά της πρωτεύουσας.

Η συμφωνία υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και εντάσσεται στη στρατηγική της  Israel Canada για επέκταση στο εξωτερικό. Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει υπό το σήμα της "Play".

Ποια είναι η Israel Canada

Η εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα, που όσον αφορά το ξενοδοχειακό κομμάτι αναπτύχθηκε με εξαγορές μέσα στην πανδημία, ειδικεύεται στη δημιουργία και τη βελτίωση ακινήτων στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο. Ελέγχεται από τους Barak Rosen και Assi Tuchmeyer (68%) και τον Reuven Alex (12%), ο οποίος διαχειρίζεται επίσης την εταιρεία.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, για περισσότερες από δύο δεκαετίες σχεδιάζει το αστικό τοπίο σε τοποθεσίες υψηλής ζήτησης και κυρίαρχες τοποθεσίες εντός και εκτός Ισραήλ, επιλέγοντας τοποθεσίες και ακίνητα με στρατηγικές τοποθεσίες.

Στα έργα που περιλαμβάνονται στο portfolio της ενδεικτικά αναφέρονται ουρανοξύστες στο πάρκο Tzamarot, το συγκρότημα γραφείων της Microsoft στην Herzilya, το συγκρότημα Planetograd στην Αγία Πετρούπολη και κατοικίες στην ακτογραμμή του Ισραήλ.

Η Israel Canada Hotels λειτουργεί διάφορα ξενοδοχεία στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Gali Kinneret Hotel (νυν Lake House Kinneret), του Nofei Gonen Resort, του Hammam Complex και του Solei Boutique Hotel στο Eilat, και άλλων ξενοδοχείων στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας και στο Τελ Αβίβ.

Η αναπτυξιακή της στρατηγική αφορά σε ακίνητα μεικτής χρήσης. "Η φήμη που έχουμε κερδίσει και το γεγονός ότι το όνομά μας συνδέεται με ασφαλείς επενδύσεις, είναι αποτέλεσμα των ισχυρών αρχών μας για την επίτευξη των στόχων μας, της γενναίας λήψης αποφάσεων και της διατήρησης του επαγγελματισμού μας καθημερινά σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας" σημειώνεται στο προφίλ της εταιρείας.

Η παρουσία της Israel Canada στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά έρχεται μετά από μια σειρά τοποθετήσεων της ισραηλινής αλυσίδας Brown στην πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι το χαρτοφυλάκιο της Brown περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τα Brown Acropol, Brown Lighthouse Hotel, Dave Red Athens, Villa Brown Ermou και Kubic smart στην Αθήνα ενώ εκτός Αττικής άνοιξε τα Isla Brown Corinthia, Brown Beach Chalkida και το Brown Beach Eretria.

Βίκυ Κουρλιμπίνη

 

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text