Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Συνεχίζεται η ανοδική πορεία πωλήσεων της Jumbo, στο 11% το εννεάμηνο

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία πωλήσεων της Jumbo, στο 11% το εννεάμηνο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνεχίζεται η ανοδική πορεία πωλήσεων της Jumbo, στο 11% το εννεάμηνο

Συνεχίζει να διατηρείται η ανοδική πορεία των πωλήσεων της Jumbo καθώς ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί και την αυξημένη κίνηση από την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, με τον όμιλο να κλείνει τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου καταγράφοντας αύξηση 7%, ενώ στο εννεάμηνο του έτους οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 11%.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της η Jumbo, στην Ελλάδα, για τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά 8% περίπου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021. Συνολικά για το εννεάμηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά 15% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στην Κύπρο οι πωλήσεις κατά τον Σεπτέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά 19% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή δυναμική τους πορεία. Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το εννεάμηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά 23% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στην Βουλγαρία οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά 11% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το εννεάμηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά 3% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Στη Ρουμανία, οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν μείωση της τάξης του 2% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το εννεάμηνο του 2022, είναι μειωμένες κατά 1,5% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο όμιλος Jumbo αξιοποιεί την ισχυρή οικονομική του θέση και συνεχίζει απερίσπαστα, το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023. Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο υπερ-καταστήμα στην πόλη Sibiu, στη Ρουμανία.

 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text