Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ για 3η συνεχόμενη μέρα κινείται και σήμερα (Παρ, 7 Οκτωβρίου 2022) άτονα στην χαμηλή περιοχή των 820 μονάδων

Ο ΓΔ για 3η συνεχόμενη μέρα κινείται και σήμερα (Παρ, 7 Οκτωβρίου 2022) άτονα στην χαμηλή περιοχή των 820 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η σημερινή συνεδρίαση είναι πανομοιότυπη με την χθεσινή καθώς ο ΓΔ με ελάχιστη μεταβολή  +0,15% (στι 817 μονάδες, στις 4.20 μμ) και με πολύ μικρό τζίρο (35 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), από την μια μεριά έχει χάσει την ανοδική δύναμη (του +10% μέσα σε τρεις συνεδριάσεις στις αρχές του μηνός) δείχνοντας κάποια αδυναμία ανόδου και από την άλλη μεριά αρνείται να διορθώσει το αναφερθέν ράλι.

Η θέση μας για τις επόμενες 5-6 μέρες καθώς και η σημερινή στρατηγική μας παραμένουν ώς χθες  και προχθές. Επαναλαμβάνουμε :

Εάν την Δευτέρα, 10/10/22, ο ΓΔ κλείσει πάνω από την προχθεσινή κορυφή Α των 823 μονάδων, τότε θα έχουμε ένδειξη ανοδικής δύναμης.

Εάν κλείσει κάτω από τον μέσον άξονα των 805 μονάδων της εκτίναξης ΑΕ, τότε τα πράγματα θα επανέλθουν στην bearish κατάστασή τους με πιθανότητα να ξαναδεί ο ΓΔ νέο χαμηλό έτους.

Εάν ο ΓΔ κλείσει μεταξύ 823 και 805 μονάδων, τότε τα πράγματα θα είναι μεν bearish αλλά με κάποιες ελπίδες ανοδικού γυρίσματος.

Στρατηγική για Δευτέρα 10/10/22

Το κατά 40% με μετοχές και 60% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Κατ εξαίρεση θα  κάνει την Δευτέρα ή Τρίτη περιορισμένες αγορές μόνον σε περίπτωση που ο ΓΔ κλείσει με δυνατή ημερήσια μεταβολή  άνω του +1,50%.

Μετοχές

Ούτε σήμερα, όπως και χθες και προχθες, δεν έχουμε ιδιαίτερα συμβάντα στις κατιδίαν μετοχές  δηλαδή, μεγάλες ανόδους με μεγάλους όγκους και κοντά σε αντιστάσεις..

Παρατηρούμε μόνον την ΤΕΝΕΡΓ να επανέρχεται στο προσκήνιο των νικητριών πλησιάζοντας τον στροφέα-υψηλό τριμήνου των 18,4 ευρώ (τρέχουσα τιμή 17,90). .

Οι τράπεζες και σήμερα έχουν υψηλότερη σχετική ισχύ σε σχέση με τον ΓΔ. (ΔΤΡ +1% και ΓΔ +0,15%). Ας τις παρακολουθήσουμε στενότερα.

Η ΙΝΤΚΑ σημειώνει και σήμερα την μεγαλύτερη για εμπορεύσιμη μετοχή άνοδο της ημέρας (+2,50%) διατηρώντας την ορμή της χθεσινής εκτίναξης του περίπου +5%.

Νέο χαμηλό σημειώνει σήμερα η ΠΕΤΡΟ και νέο υψηλό καμία μετοχή.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα σε απρογραμμάτιστο χρόνο.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text