Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Πληροφορίες για την επενδυτική συνάντηση της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου 2022

Πληροφορίες για την επενδυτική συνάντηση της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου 2022

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Υποθέτω ότι, όλοι έχετε πληροφορηθεί για την εκδήλωση που θα έχουμε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 10:00 πμ έως τις 12:00.

Αν όχι, δείτε λεπτομέρειες, εδώ.

 

Η συνάντηση θα γίνει στην καφετέρια CIEL. Βρίσκεται στον 6ο όροφο του κτηρίου του γραφείου μας. Έχουμε δεσμεύσει έναν αρκετά μεγάλο χώρο του μαγαζιού, θα έχουμε άνεση, καλό ήχο και οπτικοακουστική υποστήριξη.  Δείτε το χάρτη εδώ. (Ακριβώς δίπλα από την Πλατεία Μητροπόλεως).

 

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (σταθμοί Συντάγματος (μπλε και κόκκινη γραμμή του μετρό) και Μοναστηράκι (μπλε γραμμή του μετρό και ηλεκτρικός).

 

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ, επειδή θα πρέπει να αποδεσμεύσουμε το χώρο λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Εμείς, θα είμαστε στο χώρο από τις 9:30 πμ. Βέβαια, μπορούμε να συνεχίσουμε και επάνω, στην ταράτσα (δείτε τη φωτογραφία) μετά τη συνάντηση.

 

 

Θα πρόκειται για μία νέα προσπάθεια, επικοινωνίας με τους συνδρομητές μας, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή. Αν υπάρξει ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις αυτές και αν δούμε ότι, ο χώρος και οι άλλοι παράγοντες, επιτρέπουν να γίνονται τακτικά, θα οργανώνουμε μία εκδήλωση κάθε μήνα.


Στη συνάντηση της Κυριακής, στη σύντομη δική μας παρέμβαση, θα μιλήσουμε για:

  • Την πορεία της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς.
  • Την πορεία της κερδοφορίας των εισηγμένων εταιριών (σχολιασμός για τα αποτελέσματα 6μήνου και εκτιμήσεις μας για το σύνολο του έτους, τόσο για το σύνολο της αγοράς, όσο και για τις επιμέρους εταιρίες).
  • Την τρέχουσα κρίση, τα χαρακτηριστικά της και το πότε βλέπουμε το τέλος. Θα αιτιολογήσουμε τις προβλέψεις που έχουμε κάνει, οι οποίες, μέχρι στιγμής αποδεικνύονται εξαιρετικά πετυχημένες (εδώ).
  • Θα αναφερθούμε στη “στροφή” που θα πραγματοποιήσει το περιοδικό, αυξάνοντας την κάλυψη της αμερικανικής αγοράς μετοχών, καθώς επίσης και τον τρόπο που θα λειτουργεί το νέο “επενδυτικό χαρτοφυλάκιο διεθνών αγορών” που θα παρακολουθείται από τις καθημερινές συνδρομητικές σελίδες του “απόλυτου συστήματος” και το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.

Όμως, το κυριότερο μέρος της συνάντησης, θα αφιερωθεί σε σας. Στις δικές σας ερωτήσεις, τις δικές σας θέσεις και, εάν θέλετε, στις δικές σας εκτιμήσεις.

Για το λόγο αυτό, στείλτε μας, κάποια ερώτηση στην οποία θα θέλατε να απαντήσουμε, ή ένα θέμα για το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε.

 

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας, ως απάντηση στο email μας, eurocapital.gr@gmail.com.

Επίσης, αν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, μπορείτε να δηλώσετε μέσω email (eurocapital.gr@gmail.com), ή καλώντας μας, στο 210 -3242032.


Σας ευχαριστούμε. Σας περιμένουμε την Κυριακή!

 

Γιάννης Σιάτρας

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text