Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σήμερα (Δευτ, 14/11/22, ώρα 4.00 μμ) και πάλι αποτυγχάνει ο ΓΔ να διασπάσει το φράγμα των 900 μονάδων

Σήμερα (Δευτ, 14/11/22, ώρα 4.00 μμ) και πάλι αποτυγχάνει ο ΓΔ να διασπάσει το φράγμα των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σταθεροποιητικά δείχνει να κινείται σήμερα η αγορά με τον ΓΔ να χάνει μόλις -0,10% (στις 896 μονάδες, στις 4.00 μμ) με μικρό τζίρο (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με μικρές ανόδους σε νέα υψηλά εποχής σε αρκετά  ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Στο γράφημα φαίνεται καθαρά ότι ο ΓΔ δεν μπορεί για 3 ημερήσιες απόπειρες να διασπάσει ανοδικά τις 900 μονάδες καθιστώντας τες ισχυρό και έγκυρο επίπεδο αντίστασης που σημαίνει ότι αν τυχόν διασπασθεί αυτό το επίπεδο κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, η διάσπαση θα φανερώνει μεγάλη δύναμη των αγοραστών και προοπτική για ψηλότερα επίπεδα προς τις 1000 μονάδες.

Παραμένουμε λοιπόν σε αναμονή να δούμε την έκβαση της πολιορκίας των 900 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν τυχόν ο ΓΔ κλείσει σήμερα πάνω από τις 900 μονάδες, το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 88% σε 93% αγοράζοντας 1000 ΕΠΣΙΛΟΝ και 1000 ΒΙΟ.

Μετοχές

Παρά το αρνητικό πρόσημο του ΓΔ οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερες των καθοδικών ενώ 5 μετοχές, οι ΙΝΛΟΤ, ΙΝΤΚΑ, ΦΡΙΓΟ, ΕΠΣΙΛΟΝ και ΜΙΓ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.

Η μετοχή της ημέρας : Ανακηρύσσουμε μια μέτριας προς μικρής εμπορευσιμότητας, την ΕΠΣΙΛΟΝ, που διασπά ανοδικά έγκυρη αντίσταση με μεγάλους όγκους με μεγάλη άνοδο τιμής.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης – υψηλού τριμήνου δίνουν σήμερα οι ΕΠΣΙΛΟΝ και ΒΙΟ.

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα οι, ΕΠΣΙΛΟΝ, ΒΙΟ, ΣΕΝΕΡ και ΠΕΙΡ και νέα χαμηλά ο ΠΑΠ, που προχτές την Παρασκευή τα απέφυγε την τελευταία στιγμή.

Τείνουν να δώσουν ως άνω σήματα αγορών οι, ΜΙΓ με στροφέα τα 0,31 ευρώ, ΔΕΗ με αγκίστρι τα 6,5 ευρώ ΑΛΦΑ 1 ευρώ και ΕΛΧΑ με αντίσταση το 1,50 ευρώ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text