Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 248 | JUMBO: Ικανοποιητικές επιδόσεις στο 11μηνο - 16 καταστήματα στην Ρουμανία

JUMBO: Ικανοποιητικές επιδόσεις στο 11μηνο - 16 καταστήματα στην Ρουμανία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
JUMBO: Ικανοποιητικές επιδόσεις στο 11μηνο - 16 καταστήματα στην Ρουμανία

Αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις, εμφάνισε η εταιρία για τις πωλήσεις του 11μήνου σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές, που δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 11% στο 11μηνο, στην Κύπρο 23%, στην Βουλγαρία 12% και στην Ρουμανία 6%. Στο δελτίο τύπου, επισημαίνεται ότι ο Όμιλος πλέον αριθμεί 16 καταστήματα στην Ρουμανία, εδώ.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρία κατάφερε να διατηρήσει, το ταμείο της, τις υποχρεώσεις, τις πωλήσεις, τα κέρδη και την μερισματική πολιτική σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και αυτό αποτυπώνεται στην τιμή της μετοχής, η οποία κινείται ξανά ανοδικά και από την αρχή του έτους πλέον σημειώνει απόδοση 20,7%.

Ιδιαίτερα θετικό γεγονός, είναι η εξέλιξη στην αγορά της Ρουμανίας και η επανεκκίνηση των επενδύσεων, καθώς αναμένεται να διαμορφωθεί σε μια αρκετά σημαντική πηγή εσόδων για το σύνολο του Ομίλου. Διαβάστε παλαιότερο μας άρθρο, εδώ.

Εξακολουθούμε να υιοθετούμε την πρόβλεψη της διοίκησης, η οποία για το σύνολο του έτους αναμένει πωλήσεις γύρω από τα € 860 εκατομμύρια και κέρδη γύρω από τα € 185 εκατομμύρια.

Είμαστε θετικοί για την εταιρία και την μετοχή. Το σημείο επέμβασης, που έχουμε θέσει για την αγορά της μετοχής, είναι τα € 13,6. Δείτε τον πίνακα με τις παρακολουθούμενες μετοχές (εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία θα διανείμει έκτακτο μέρισμα € 0,385 με ημερομηνία αποκοπής την 15/12/2022.

Δείτε τον πίνακα οικονομικών μεγεθών, εδώ.

Το παρόν κείμενο δημοσιεύθηκε στο συνδρομητικό τμήμα του eurocapital.gr, την 8/12/2022

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text