Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με μεγάλες δυνάμεις (υψηλούς όγκους) πλησιάζει σήμερα (Δευτ, 23/1/23) το φράγμα των 1000 μονάδων

Ο ΓΔ με μεγάλες δυνάμεις (υψηλούς όγκους) πλησιάζει σήμερα (Δευτ, 23/1/23) το φράγμα των 1000 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Εξαιρετική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει αυτή τη στιγμή , 4.20 μμ, μεγάλη άνοδο +1,80%, με μεγάλο τζίρο (90 εκατ αναμενομένων στο κλείσιμο) και με ευνοϊκό (ανοδικό) το διεθνές περιβάλλον. Σήμερα πλησιάζει το ορόσημο των 1000 μονάδων το οποίο αν κατακτήσει, θα έχει δικαίωμα και για τις 1050-1100 μονάδες.

Θα είμαστε αισιόδοξοι για την κατάκτηση των 1000 μονάδων όσο ο ΓΔ δεν θα χάνει το μισό του τελευταίου ανοδικού κύματος από τις 920 στις 1000 μονάδες δηλαδή, αν δεν θα πέσει κάτω από τον άξονα των 955 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το 100% με μετοχές ΤΧ.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 5/6 των μετοχών ενώ 15 από τις 60 εμπορεύσιμες μετοχές που παρακολουθούμε σημειώνουν μεγάλη άνοδο άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή να χάνει περισσότερο του -1,1%.

Η μετοχή της ημέρας : Η πιο εντυπωσιακή είναι το πρώην ερείπιο ΑΤΤ που στην ελπίδα διάσωσης από Έλληνες εφοπλιστές σήμερα σημειώνει νέο limit up +30% σχεδόν τριπλασιάζοντας την από του τέλος του 2022 τιμή της !

Επίσης εντυπωσιακή είναι η ΕΧΑΕ που εκτινάσσεται κατά +7,50% και μεγάλο τζίρο 2,2 εκατ ευρώ μέχρις στιγμής στα 3,7 ευρώ από 5 ευρώ λίγο πρίν την πανδημία.

Πολλές μετοχές, περίπου πάνω από 15 από τις 60 που παρακολουθούμε, σημειώνουν νέα υψηλά έτους επιβεβαιώνοντας τα νέα υψηλά του ΓΔ.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα δίνει σήμερα μόνον η ΙΝΚΑΤ καθώς οι πολλές έχουν ήδη «φύγει».

Όμως, σε αυτή τη φάση περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι μετοχές που πλησιάζουν τον αγοραστικό τους στροφέα και είναι οι, ΜΟΤΟ με στροφέα τα 2,3 ευρώ,, ΑΛΜΥ 2,16 και ΟΠΑΠ 13,5.

Εκτός από τις προσεγγίσεις στροφέα σημασία έχουν και οι τζίροι, να είναι μεγάλοι και αυξανόμενοι όπως σήμερα σε, ΕΧΑΕ, ΦΡΙΓΟ, ΑΒΑΞ, ΜΟΤΟ, ΣΕΝΕΡ, ΕΛΛΑΚΤ.

Θα επανέλθουμε άυριο κατά την ίδιαν ώρα.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text