Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Τι βλέπουν οι αναλυτές για τα αποτελέσματα της Mytilineos

Τι βλέπουν οι αναλυτές για τα αποτελέσματα της Mytilineos

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τι βλέπουν οι αναλυτές για τα αποτελέσματα της Mytilineos

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα οικονομικά αποτελέσματα της Mytilineos αναμένεται να ανακοινωθούν νωρίτερα, στις 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού.

Σύμφωνα με τo consensus των αναλυτών ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί στα 5.977 εκατ. ευρώ (μέση εκτίμηση) με τη χαμηλότερη πρόβλεψη να βρίσκεται στα 5.261 εκατ. ευρώ και την υψηλότερη στα 6.464 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα κέρδη EBITDA κατά μέσο όρο η πρόβλεψη των αναλυτών φτάνει τα 745 εκατ. ευρώ, με τη χαμηλότερη εκτίμηση να είναι στα 705 εκατ. ευρώ και την υψηλότερη στα 786 εκατ. ευρώ.

Τέλος σε ό,τι αφορά τα δημοσιευμένα καθαρά κέρδη ο μέσος όρος των προβλέψεων των αναλυτών είναι στα 433 εκατ. ευρώ, με τη χαμηλότερη εκτίμηση να είναι στα 392 εκατ. ευρώ και την υψηλότερη στα 474 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής πώληση περίπου του 0,7% των μετοχών της Mytilineos με αγοραστή τη Morgan Stanley. Το πακέτο αφορούσε σε 1,020 εκατ. μετοχές της Mytilineos και άλλαξε χέρια σε τιμή 22,66 ευρώ με τη συνολική αξία της συναλλαγής να φτάνει τα 23,113 εκατ. ευρώ.

Υπογραμμίζεται ότι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό υψηλό της μετοχής της Mytilineos γεγονός που αποτυπώνει και τις ισχυρές προοπτικές για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text