Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Σε νέους κλάδους επεκτείνεται η Παπουτσάνης

Σε νέους κλάδους επεκτείνεται η Παπουτσάνης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σε νέους κλάδους επεκτείνεται η Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία με διεθνή προσανατολισμό, παρουσίασε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στην αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών την αναπτυξιακή στρατηγική, τα βασικά οικονομικά μεγέθη καθώς και τις προοπτικές για το 2023.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, παρουσιάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, δημιουργώντας αξία και στους τέσσερις τομείς δραστηριοποίησης, επιμένοντας στην εξωστρέφεια με μακροχρόνιες συνεργασίες και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η Παπουτσάνης αναγνωρίζεται ήδη διεθνώς ως πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο παραγωγής σαπουνιών και υγρών καλλυντικών.

Σε αυτό το πλαίσιο και παρά τις συνεχείς προκλήσεις, η Παπουτσάνης προχωρά σε επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου και είσοδο σε αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως είναι η φροντίδα ρούχων και τα καθαριστικά γενικής χρήσεως, σε ενίσχυση της πρωταγωνιστικής της θέσης στην αγορά Hotel Amenities και σε συνεχή ανάπτυξη σύμφωνα με τις αρχές της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη, ο κύκλος εργασιών της Παπουτσάνης για το 2022 παρουσίασε αύξηση κατά 29% με τις πωλήσεις να διαμορφώνονται σε 70,8 εκατ. ευρώ έναντι 54,8 εκατ. ευρώ το 2021. Σημαντική άνοδο κατέγραψαν και οι εξαγωγές που διαμορφώθηκαν σε 46,4 εκατ. ευρώ έναντι 34,0 εκατ. ευρώ το 2021 και αντιπροσωπεύουν το 66% του συνολικού κύκλου εργασιών με ανάπτυξη κατά 36%.

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η σχετική παρουσίαση της Παπουτσάνης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://www.papoutsanis.gr/.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text