Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με τον ίδιον ήπιο αλλά επίμονο τρόπο ξεπερνά σήμερα (Παρ, 3-2-23) και τις 1030 μονάδες.

Ο ΓΔ με τον ίδιον ήπιο αλλά επίμονο τρόπο ξεπερνά σήμερα (Παρ, 3-2-23) και τις 1030 μονάδες.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Νέα οριακή άνοδο σημειώνει σήμερα ο ΓΔ (+0,30%, στις 1033 μονάδες, στις 4.10 μμ) με μεγάλο τζίρο (πιθανόν πάνω από τα 100 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο)  ενώ ο DAX διορθώνει κατά 30% την χθεσινή εντυπωσιακή άνοδό του (+2,20%).

Επαναλαμβάνουμε τα ίδια, η αγορά είναι μεν πολύ δυνατή αλλά «υπεραγορασμένη» που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσει διόρθωση ή και μεσοπρόθεσμη καθοδική αναστροφή τάσης.

Εμείς, είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για πωλήσεις αρκεί να μας δώσει σήμα το σύστημά μας (κανόνας 4 εβδομάδων). Το πρώτο stop loss  το θέτουμε στις 992 μονάδες (την μέση τιμή της 20ήμερης διακύμανσης).

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο ύτε σήμερα θα κάνει συστημικές (με σήμα από ΓΔ) πράξεις παρά μόνον θα ενισχύσει οριακά τις θέσεις του σε ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ αγοράζοντας σε τιμές κλεισίματος 2000 τεμάχια από την κάθε μία.

Μετοχές

Το πλάτος της αγοράς σήμερα είναι ανοδικό με τα 2/3 των μετοχών να φέρουν θετικό πρόσημο ενώ 7 μετοχές πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% και είναι οι, ΑΤΤ, ΜΙΓ, ΚΕΚΡ, ΙΝΤΚΑ ΕΛΛΑΚΤ, ΟΠΑΠ και ΦΡΙΓΟ ενώ μεγάλη πτώση χειρότερη του -3% σημειώνουν οι δυο ναυτιλιακές ΑΝΕΚ και ΑΤΤΙΚΑ μετά από το πρόσφατο τεράστιο ράλι τους.

Η μετοχή της ημέρας : είναι οι δύο, μαμά και κόρη, ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ που σημειώνουν μεγάλες ανόδους με μεγάλους όγκους διασπώντας μάλιστα σημαντικές αντιστάσεις.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα-υψηλού 3μήνου δίνουν σήμερα οι αναφερθείσες ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ καθώς και η ΜΠΡΙΚ.

Αρκετά νέα υψηλά έτους είχαμε σήμερα όπως από, ΑΤΤ, ΙΝΤΚΑ, ΙΝΚΑΤ, ΟΠΑΠ, ΙΚΤΙΝ, ΔΕΗ, ΕΥΡΩΒ και ΕΠΣΙΛ.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00-4.30 μμ.

 

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text