Αρχική | Εταιρίες | Τράπεζες | Attica Bank: Νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα

Attica Bank: Νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Attica Bank: Νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα

Σε περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας προχωρά η Attica Bank, υλοποιώντας το σχέδιο αναδιάρθρωσης και ανάπτυξής της στο πλαίσιο του τριετούς επιχειρηματικού της πλάνου.

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού (Chief HR Officer) ανέλαβε από 13 Μαρτίου 2023, η Ιωάννα Τσίτουρα, ενώ τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής και ΜΕΑ (Chief of Strategy & NPE) ανέλαβε από 15 Μαρτίου 2023 ο κ. Ευάγγελος Κανέλης.

Νέος κύκλος αναδιάρθωσης

Σημειώνεται ότι προ των πυλών ενός νέου κύκλου αναδιάρθρωσης που θα σηματοδοτήσει την αντεπίθεση των μη συστημικών τραπεζών στην υπερσυγκεντρωμένη σε 4 σχήματα σήμερα ελληνική αγορά βρίσκεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα, παρουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που είναι υπέρμαχος της ενίσχυσης του ανταγωνισμού διά της ισχυροποίησης των μικρότερων πιστωτικών ιδρυμάτων, τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία του πέμπτου ισχυρότερου πόλου στη χώρα.

Εφόσον το σχέδιο που συμφωνήθηκε υλοποιηθεί, έως το τέλος του 2024 ένας νέος όμιλος που θα προκύψει από τη συνένωση της Attica Bank και της μεγαλύτερης Παγκρήτιας Τράπεζας, μετά την εν εξελίξει απορρόφηση των εργασιών της HSBC Ελλάδος, θα διεκδικήσει με αξιώσεις περίοπτη θέση στον κλάδο.

Δείτε το δελτίο τύπου, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text