Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Η αγορά έδειξε σήμερα (Πέμπτη, 30-3-23) ότι μπορεί να αποφύγει την ανάπτυξη καθοδικής τάσης και το ενδεχόμενο των 1000 μονάδων

Η αγορά έδειξε σήμερα (Πέμπτη, 30-3-23) ότι μπορεί να αποφύγει την ανάπτυξη καθοδικής τάσης και το ενδεχόμενο των 1000 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αρκετά ενθαρρυντική ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει στις 1045 μονάδες με μικρό τζίρο, 75 εκατ, και με ακόμα καλύτερη εικόνα στους ευρωπαϊκούς δείκτες που τείνουν να επανέλθουν στα υψηλά του φετινού Φεβρουαρίου.

Ωστόσο. η διαγραμματική εικόνα του ΓΔ έιναι ακόμα μεσοχρονίως bearish καθώς ο εν λόγω δείκτης κινείται κάτω του ΕΚΜΟ30 ενώ έχει ανακτήσει μόνον το 1/4 της Μαρτιάτικης διόρθωσης

Για να εξισορροπήσει κάπως η κατάσταση θα πρέπει κατ αρχήν ο ΓΔ να ξεπεράσει την κορυφή Ε - υψηλο 10ημέρου των 1050 μονάδων και κυρίως να ξεπεράσει την κορυφή C - μισό της δίμηνης διακύμανσής του των 1075 μονάδων.

Οσο ο ΓΔ θα κινείται κάτω των 1075 μονάδων εμείς θα αποφύγουμε κάθε αγοραστική κίνηση. Αντίθετα, σε μερικές πωλήσεις θα προχωρήσουμε αν ο ΓΔ επανέλθει σε καθοδική τάση και κλείσει κάτω της έγκυρης στήριξης των 1020 μονάδων.


Στρατηγική για αύριο, Παρασκευή, 31/3/23

Το ΤΧ πιθανότατα δεν θα κάνει αύριο πράξεις. Σε περίπτωση πράξεων θα εκδώσουμε ανακοίνωση στις 4.15-4.30 μμ.Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν μας εντυπωσίασε στον βαθμό που να την χαρακτηρίσουμε σαν μετοχή της ημέρας. Μερικώς μας εντυπωσίασαν οι ΑΡΑΙΓ και ΜΟΤΟ που πλησίασαν τον στροφέα τους με μεγάλη ανοδική δύναμη.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα - έγκυρης αντίστασης έδωσε σήμερα ο ΜΥΤΙΛ με ήπια ανοδική διάσπαση των 25,5 ευρώ.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών  οι, ΑΡΑΙΓ με στροφέα τα 7,6 ευρώ, ΜΟΤΟ 3,05 και ΟΤΟΕΛ 12,5 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πέτυχαν σήμερα οι, ΜΥΤΙΛ, ΙΝΤΕΚ και ΠΕΤΡΟ.

Συσσωρεύσεις εντοπίσαμε σε ΕΛΧΑ, ΒΙΟ, ΑΡΑΙΓ ΜΟΤΟ και ΙΝΤΕΚ.

Θα επανέλθουμε αύριο σε απροσδιόριστη από τώρα ώρα.

-----

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2022 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text