Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Bank of America: Ξεπέρασε τις προβλέψεις με άλμα 15% στα κέρδη

Bank of America: Ξεπέρασε τις προβλέψεις με άλμα 15% στα κέρδη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Bank of America: Ξεπέρασε τις προβλέψεις με άλμα 15% στα κέρδη

Η Bank of America ανακοίνωσε κέρδη 94 σεντς ανά μετοχή έναντι προβλέψεων για κέρδη 82 σεντς ανά μετοχή

Ξεπέρασαν τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Bank of America, συνεχίζοντας τον χορό των εντυπωσιακών κερδών άλλων τραπεζικών κολοσσών των ΗΠΑ που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη 94 σεντς ανά μετοχή έναντι προβλέψεων για κέρδη 82 σεντς ανά μετοχή. Συνολικά, τα κέρδη ήταν αυξημένα κατά 15% και ανήλθαν στα 8,2 δισ. δολάρια. Επίσης, ανακοίνωσε έσοδα αυξημένα κατά 13%, τα οποία ανήλθαν στα 26,3 δισ. δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 25,13 εκατ. Παράλληλα, η Bank of America ανέφερε ότι τα καθαρά της έσοδα από τόκο αυξήθηκαν κατά 25% στα 14,4 δισ. δολάρια κατά τη διάρκεια του τριμήνου χάρη στην αύξηση των επιτοκίων. Η μετοχή της τράπεζας καταγράφει άνοδο άνω του 2% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

«Κάθε επιχειρηματικός τομέας είχε καλή απόδοση», δήλωσε ο CEO Brian Moynihan. «Τα αποτελέσματά μας καταδεικνύουν πώς η δεκαετής δέσμευση της εταιρείας μας για υπεύθυνη ανάπτυξη βοήθησε στην παροχή σταθερότητας σε μεταβαλλόμενα οικονομικά περιβάλλοντα».

Την Παρασκευή, οι JPMorgan Chase, Citigroup και Wells Fargo ανακοίνωσαν οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου καλύτερα των προβλέψεων, επιβεβαιώνοντας ότι οι τραπεζικοί κολοσσοί βγαίνουν ωφελειμένοι από την αύξηση επιτοκίων.


Πηγή: moneyreview.gr
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text