Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Mytilineos: Επιβεβαιώνει τις συνομιλίες για την εξαγορά της Unison

Mytilineos: Επιβεβαιώνει τις συνομιλίες για την εξαγορά της Unison

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Mytilineos: Επιβεβαιώνει τις συνομιλίες για την εξαγορά της Unison

Ανακοίνωση κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε η Mytilineos, με αφορμή τα δημοσιεύματα για εξαγορά της Unison.

Στην ανακοίνωσή της η εισηγμένη επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για εξαγορά της Unison, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω ανάπτυξη σε νέους τομείς όπως είναι ο αυτός της διαχείρισης ακινήτων.

Όπως επισημαίνεται, για οποιαδήποτε εξέλιξη για το εν λόγω θέμα η Mytilineos θα κρατάει ενήμερο το επενδυτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα:

«Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία 25/5/2023, εξ αφορμής σημερινών δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική επιστολή της Επιτροπής, στα οποία, σημειώνεται για την εταιρεία “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” ότι, “… αποκτά τη Unison µία από τις µεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που ειδικεύεται στον τοµέα του facility management…” και “…Η επικείµενη εξαγορά της Unison θα αποτελέσει µια νέα δραστηριότητα για τη Μυτιληναίος…”, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα και με την παρ. 1 του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών, κατά την έννοια άρθρου 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, σημειώνουμε ότι:

H Διοίκηση της Εταιρείας διερευνά συνεχώς δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβανομένων και νέων τομέων, όπως ο κλάδος διαχείρισης ακινήτων (Facility Management).

Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαιώνουμε ότι, βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση συμφωνίας εξαγοράς της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «UNISON Facility Services Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών», χωρίς ωστόσο, να έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάρτισης σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας.

Εφόσον υπογραφεί οριστική συμφωνία, η Διοίκηση της Εταιρείας θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό, όπως ο νόμος ορίζει».

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text