Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Austriacard: Στις 30/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου και δωρεάν μετοχές

Austriacard: Στις 30/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου και δωρεάν μετοχές

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Austriacard: Στις 30/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου και δωρεάν μετοχές

Ετήσια Γενική Συνέλευση της Austriacard που  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στις 10:00 π.μ. (ώρα Βιέννης), στην έδρα της Eταιρείας, επί της Lamezanstraße αρ. 4-8, 1230 στη Βιέννη Αυστρίας.

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Παρουσίαση των εγκεκριμένων ετήσιων οικονομικών καταστάσεων μαζί με την έκθεση διαχείρισης, τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις μαζί με την ενοποιημένη έκθεση διαχείρισης, την πρόταση για απόφαση περί διάθεσης κερδών και την έκθεση του εποπτικού συμβουλίου για το οικονομικό έτος 2022.

2. Απόφαση ως προς τη διάθεση των κερδών.

3. Απόφαση ως προς τη χορήγηση απαλλαγής στα μέλη του συμβουλίου διοίκησης για το οικονομικό έτος 2022.

4. Απόφαση ως προς τη χορήγηση απαλλαγής στα μέλη του εποπτικού συμβουλίου για το οικονομικό έτος 2022.

5. Απόφαση ως προς την αμοιβή των μελών του εποπτικού συμβουλίου.

6. Διορισμός ελεγκτή και ελεγκτή του ομίλου για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος 2023.

7. Απόφαση για την παροχή εξουσιοδότησης προς το συμβούλιο διοίκησης: α. να αποκτήσει ίδιες μετοχές της Εταιρείας σύμφωνα με το Άρθρο 65 παρ. 1 αριθ. 4 και 8 και παρ. 1α και 1β του Αυστριακού Νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών (AktG) μέσω του χρηματιστηρίου, δημόσιας προσφοράς ή εξωχρηματιστηριακής αγοράς, σε ποσοστό έως το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, επίσης με αποκλεισμό των αναλογικών (pro rata) δικαιωμάτων των μετόχων για επαναγορά (αντίστροφος αποκλεισμός των δικαιωμάτων προτιμήσεως), 2 β. να αποφασίζει για οποιονδήποτε άλλο τρόπο διάθεσης των ιδίων μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ. 1β του AktG, ήτοι εκτός διαμέσω του χρηματιστηρίου ή της δημόσιας προσφοράς, εφαρμόζοντας κατ' αναλογία τους κανόνες για τον αποκλεισμό των δικαιωμάτων προτιμήσεως των μετόχων, και γ. να μειώνει το μετοχικό κεφάλαιο με ακύρωση των μετοχών αυτών χωρίς περαιτέρω απόφαση της γενικής συνέλευσης.

8. Απόφαση σχετικά με:

α. τη μετατροπή των μετοχών της Εταιρείας από μετοχές με ονομαστική αξία σε μετοχές άνευ ονομαστικής αξίας,

β. την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας από το ποσό των 18.176.934 ευρώ που είναι σήμερα κατά 18.176.934 ευρώ στο ποσό των 36.353.868 ευρώ από εταιρικά κεφάλαια με μετατροπή μέρους ίσου με 18.176.934 ευρώ από τα πρόσθετα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια (appropriated additional paid-in capital) σε μετοχικό κεφάλαιο (ονομαστική αύξηση κεφαλαίου) και έκδοση επιπρόσθετων μετοχών σε αναλογία 1:1, και

γ. την αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας στα άρθρα 4.1, 4.2, 4.9 και 8.5.1.

9. Τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας στα άρθρα 3, 4.4, 7.5.3 και 8.3.6

Πηγή: www.euro2day.gr

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text