Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Σε επίπεδα υψηλού όλων των εποχών η μετοχή της Apple

Σε επίπεδα υψηλού όλων των εποχών η μετοχή της Apple

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Οι μετοχές της Apple βρίσκονται καθ' οδόν για να κλείσουν σε υψηλό ρεκόρ τη Δευτέρα, καθώς η εταιρεία πλησιάζει στο επόμενο στάδιο του ταξιδιού της ως κινητήρια δύναμη στον τομέα consumer-electronics.

Οι μετοχές της Apple σημείωσαν κέρδη άνω του 1,6%, φθάνοντας τα 183,75 δολάρια, στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας. Η μετοχή πρέπει να τερματίσει πάνω από το επίπεδο κλεισίματος των 182,01 δολαρίων που πέτυχε στις 3 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να καταγράψει ένα νέο υψηλό κλεισίματος όλων των εποχών. Έχει ήδη διαπραγματευτεί έως και 183,86 τη Δευτέρα, ξεπερνώντας το ενδοημερήσιο επίπεδο ρεκόρ των 182,94 δολαρίων, το οποίο είχε οριστεί στις 4 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς Dow Jones.

Ο γίγαντας των smartphone έχει ξεπεράσει πολλά από την τελευταία φορά που δημοσίευσε ένα ρεκόρ κλεισίματος, μεταξύ των οποίων είναι διαρκείς προκλήσεις στην προσφορά που σχετίζονται με την πανδημία και τις πιέσεις δαπανών που επηρεάζουν τη βάση των πελατών του. Ωστόσο, η Wall Street φαίνεται αρκετά άνετα με την ικανότητα της Apple να ευδοκιμεί σε μια εποχή αυστηρών καταναλωτικών προϋπολογισμών, με έναν αναλυτή να σκέφτεται μετά την τελευταία αναφορά κερδών της εταιρείας ότι τα iPhone που κοστίζουν 1.000 δολάρια ή περισσότερο έχουν γίνει μια βασική αγορά.

Υπάρχει επίσης εκκολαπτόμενη αισιοδοξία για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της Apple. Η εταιρεία αναμένεται να κάνει προεπισκόπηση ενός ακουστικού εικονικής πραγματικότητας στην εκδήλωση προγραμματιστών WWDC τη Δευτέρα, μπαίνοντας σε μια κατηγορία που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έχει παρουσία με κανέναν τρόπο.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text