Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Epsilon Net: Οι στόχοι της στρατηγικής συνεργασίας με την ΕΤΕ

Epsilon Net: Οι στόχοι της στρατηγικής συνεργασίας με την ΕΤΕ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Epsilon Net: Οι στόχοι της στρατηγικής συνεργασίας με την ΕΤΕ

Στόχος της στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας της Epsilon Net και της Εθνικής Τράπεζας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τις ελληνικές επιχειρήσεις και η ευρύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της οικονομίας. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Espilon Net, μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς του 7,50% του Γιάννη Μίχου από την Εθνική Τράπεζα.

Η ανακοίνωση της Epsilon Net για το deal:

Η EPSILON NET Α.Ε., έπειτα από σχετική ενημέρωση που έλαβε από τον κ. Ιωάννη Μίχο και σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι σε συνέχεια της από 4.5.2023 ανακοίνωσης για την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας της Εθνικής Τράπεζας με τον κ. Ιωάννη Μίχο για την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στην EPSILON NET, ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση από την Εθνική Τράπεζα του 7,50% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EPSILON NET, σε τιμή €7,49/μετοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοινώνει την υπογραφή μακροχρόνιας, αποκλειστικής στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών.

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας των δύο κορυφαίων επιχειρηματικών Ομίλων, είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τις ελληνικές επιχειρήσεις και η ευρύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελληνικής Οικονομίας.

Πηγή: www.powergame.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text