Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ωθούμενος από ανοδικό momentum πετυχαίνει σήμερα (Τετ, 12/7/23) νέα, μικρή αυτή τη φορά, άνοδο σε νέα υψηλά παγιώνοντας την θέση του πάνω από τις 1300 μονάδες

Ο ΓΔ ωθούμενος από ανοδικό momentum πετυχαίνει σήμερα (Τετ, 12/7/23) νέα, μικρή αυτή τη φορά, άνοδο σε νέα υψηλά παγιώνοντας την θέση του πάνω από τις 1300 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs είναι και η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ αντί να σημειώσει διόρθωση από κατοχυρώσεις κερδών, συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς τον στόχο του υψηλού δεκαετίας των 1365 μονάδων με μικρή σημερινή άνοδο +0,40% (στις 1322 μονάδες) και μέτριο τζίρο (110 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) ενώ θετικές τάσεις επικρατούν και στην Ευρώπη η οποία τείνει να αποσοβήσει την καθοδική αναστροφή που διαφαινόταν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά δείχνει ακμαία και ικανή να πιάσει τον στόχο των 1365 μονάδων μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Αρκεί ο ΓΔ να μην υποστεί μια απότομη βαθιά διόρθωση κάτω του ΧΚ20 των 1230 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 94% με μετοχές και 6% με μετρητά ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή το 60% των μετοχών ενώ 4 μετοχές, οι ΣΠΕΗΣ, ΠΡΕΜΙΑ, ΜΟΗ και ΕΥΡΩΒ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία δεν θεωρούμε σαν μετοχή της ημέρας, ούτε και την εντυπωσιακή ΣΠΕΗΣ διότι η μεγάλη σημερινή άνοδός της +12% γίνεται πολύ ψηλότερα από τον διασπασθέντα μεσοπρόθεσμο στροφέα της.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση υψηλού τριμήνου δίνει σήμερα η ΑΛΦΑ.

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα – αντίστασης εδραζόμενης σε 3-4 τοπικές ισοϋψείς κορυφές, οι, ΠΡΕΜΙΑ με στροφέα τα 1.33 ευρώ, ΟΛΘ 25 και ΒΙΟ με στροφέα τα 6,2 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν αυτή τη στιγμή οι, ΣΠΕΗΣ, ΕΥΡΟΒΑΝΚ, ΠΕΙΡ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΑΡΑΙΓ, ΜΠΕΛΑ , ΕΠΣΙΛ, ΦΡΛΚ και ΠΡΟΦ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

---

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text