Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει σταθερά και σήμερα (Τρίτη, 25.7.23) την ανάβασή του πλησιάζοντας τις 1350 μονάδες

Ο ΓΔ συνεχίζει σταθερά και σήμερα (Τρίτη, 25.7.23) την ανάβασή του πλησιάζοντας τις 1350 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Προχωρά και σήμερα το εκπληκτικό ράλι του ΓΔ (αυτή τη στιγμή, 3.30 μμ, στις 1346 μονάδες,, +0,65% με μέτριο τζίρο, 75 εκατ αναμενομένων στο κλείσιμο) έχοντας συμπληρώσει ποσοστιαία άνοδο +45% από αρχές του έτους ή +67% από Ιούλιο του περασμένου έτους.

Η τάση του ΓΔ είναι καθαρά ανοδική με συμπαγή ορμή προς τα πάνω ενώ το κυλιόμενο stop loss που χρησιμοποιούμε εμείς, το Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών, σήμερα ανέβηκε στις 1247 μονάδες και αύριο θα ανέβει στις 1280, επίπεδα ικανοποιητικά για ρευστοποιήσεις τόσο μεγάλων κερδών που απολαμβάνουμε φέτος.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κατεβούμε από το τραίνο που έχει τόσο σταθερή ανοδική ορμή. Θα διατηρήσουμε την μετοχική μας έκθεση στο 94%.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα περίπου 2/3 των 60 εμπορεύσιμων μετοχών (με ελάχιστο μέσο ημερήσιο τζίρο άνω των 15000 ευρώ) που παρακολουθούμε και πτωτικά το περίπου 1/3 ενώ 6 μετοχές, οι ΙΝΚΑΤ, ΒΙΟ, ΟΛΥΜΠ, ΑΡΑΙΓ, ΒΙΟΣΣ, ΕΛΧΑ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +6% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Δύο είναι σήμερα οι πιο εντυπωσιακές μετοχές με ταυτόχρονα μεγάλη ποσοστιαία άνοδο και μεγάλους όγκους είναι οι ΙΝΚΑΤ και ΕΛΧΑ, αλλά και οι δύο έχουν υπερεπεκταθεί πολύ πάνω από τον στροφέα τους οπότε δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε σαν μετοχές της ημέρας.

Καμία μετοχή, σε τέτοια ύψη του ΓΔ, δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών με ανοδικές διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων γιατί όλες είναι απομακρυσμένες από τον στροφέα τους,  οι μόνες που κινούνται λίγο κάτω από τον στροφέα τους είναι οι ΣΑΡ λίγο κάτω των 8 ευρώ και η ΑΤΤΙΚΑ λίγο κάτω των 2,6 ευρώ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΙΝΚΑΤ, ΟΛΥΜΠ, ΕΝΤΕΡ, ΒΙΟ,ΕΛΧΑ,  ΑΡΑΙΓ, ΒΙΟΣΣΚ και ΠΕΙΡ.

Θα επανέλθουμε αύριο ελπίζουμε κατά πριν τις 4.30 μμ.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text