Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Εκρηκτική ανοδική αντίδραση λαμβάνει χώρα σήμερα (Παρ, 15-9-23) στην αγορά με τον ΓΔ να ανακτά με άνεση τις 1250 μονάδες

Εκρηκτική ανοδική αντίδραση λαμβάνει χώρα σήμερα (Παρ, 15-9-23) στην αγορά με τον ΓΔ να ανακτά με άνεση τις 1250 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εκρηκτική ανοδική αντίδραση λαμβάνει χώρα σήμερα (Παρ, 15-9-23) στην αγορά με τον ΓΔ να ανακτά με άνεση τις 1250 μονάδες

Ισχυρή ανοδική αντίδραση σημειώνεται σήμερα στην αγορά με τον ΓΔ να πετυχαίνει μεγάλη άνοδο +1,90% (στις 1 257 μονάδες στις 4.15 μμ) με μεγάλο τζίρο (100 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με ηπιότερες ανοδικές αντιδράσεις στους ευρωπαϊκούς δείκτες οι οποίοι πλέον φαίνονται να κινούνται επί 5-6 μήνες σε πλευρική τάση.

Η μεσοπροθεσμη τάση όμως του ΓΔ παραμένει καθοδική γεγονός που μας κάνει διστακτικούς για αγορές.

Επειδή ωστόσο έχουμε μεγάλη ρευστότητα, 53% επί του κεφαλαίου μας, θα προχωρήσουμε σήμερα σε περιορισμένες αγορές ώς εξής.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Με κριτήρια το ποσοστό ανόδου της μετοχής να είναι πάνω από +1,50%, οι όγκοι πάνω από το 80% του μέσου μέγιστου ημερήσιου όγκου της μετοχής των τελευταίων μηνών και με διαγραμματική κατάσταση, ή υπερπωλημένη κάτω του -10% από το θερινό υψηλό ή ισχυρή με τιμή σε απόσταση μικρότερη του -5% από το θερινό υψηλό επιλέξαμε προς αγορά τις εξής μετοχές :

Υπερπωλημένες : ΣΕΝΕΡ 1000 τεμάχια, ΕΛΧΑ 3000 τεμάχια, ΒΙΟΣΣΚ 8000 τεμ

Ισχυρές κοντά στο θερινό υψηλό: ΜΥΤΙΛ 200 τεμ, ΕΠΣΙΛ 300 και ΕΝΤΕΡ 560 τεμάχια.

Μετοχές

Δείτε την στρατηγική για το κλείσιμο.

Τραπεζικές μετοχές : Ο ΔΤΡ σημειώνει εκρηκτική άνοδο +3,80% χωρίς να ανακτά τις 1000 μονάδες, κινούμενος αυτή τη στιγμή στις 988. Γενικά δεν προτιμούμε τραπεζικές μετοχές λόγω της υψηλής μεταβλητότητάς τους.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα σε ακαθόριστη ώρα. Αν τυχόν έχουμε σήματα αγορών θα αναρτηθεί σημείωση πριν το κλείσιμο για τις μετοχές που προτιθέμεθα να αγοράσουμε.

--

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων

Δείτε τη σύνθεση και την καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου, εδώ.
Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023 εδώ.

Συμπληρωματικά:

  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2002 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα εδώ.
  • Δείτε την εξέλιξη του Χαρτοφυλακίου σε σύγκριση με το χαρτοφυλάκιο του Απόλυτου Συστήματος και τον ΓΔ από το 2020 μέχρι σήμερα, εδώ.
  • Δείτε τον πίνακα με τις 60 μετοχές που παρακολουθεί το τεχνικό χαρτοφυλάκιο, εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text