Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Κατάρρευση της αγοράς. Πιθανό σήμα εξόδου, από παραλλαγές του "απόλυτου συστήματος"

Κατάρρευση της αγοράς. Πιθανό σήμα εξόδου, από παραλλαγές του "απόλυτου συστήματος"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δημοσιεύσαμε σήμερα, τον πίνακα στοιχείων και στατιστικών. Δείτε εδώ.

Είναι αλήθεια, ότι η δημοσίευσή του, έγινε με μεγάλη καθυστέρηση. Παράλληλα, ο πίνακας (ο οποίος έχει 209 συνδέσμους) εξακολουθεί να έχει κάποιες ελλείψεις, ενώ μερικοί σύνδεσμοι εξακολουθούν και εμφανίζουν μερικά λάθη (κυρίως σε συνδέσμους).

Όλα αυτά, θα διορθωθούν εντός της εβδομάδας.

Φιλοδοξούμε ότι, αυτοί οι πίνακες και τα στοιχεία ανάλυσης των εταιριών, αλλά και τα στοιχεία που θα προστεθούν, θα μπορούν να δίνουν μια πλήρη εικόνα για τα όσα συμβαίνουν στην αγορά.

 

Η αγορά κατέρρευσε σήμερα στις 1.168,45 μοινάδες και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την καμπύλη του ΚΜΟ-200 ημερών (βρίσκεται στις 1.152,26 μονάδες). Η απόσταση μεταξύ των δύο καμπυλών είναι μόλις 1,39%.

Το “απόλυτο σύστημα”, θα μπορούσε να σημάνει “σήμα πωλήσεων”, εφ’ όσον ο ΓΔ βρεθεί κάτω από την καμπύλη του ΚΜΟ-200.

Από την άλλη πλευρά, η ίδια η καμπύλη, θα συνεχίσει να έχει ανοδική τροχιά, για κάποιο διάστημα. Για πόσο διάστημα, θα πρέπει να εξετάσουμε πιθανά σενάρια. Και αυτό, επειδή οι (αργές) παραλλαγές των “εξομαλυντών” (3 και 5 ημερών) δίνουν σήμα πώλησης, μόνον όταν αρχίζει και υποχωρεί και η καμπύλη του ΚΜΟ (δηλαδή, όταν η καμπύλη έχει αρνητική κλίση).

Αύριο το πρωί, μέχρι την 10 μμ, θα έχουμε εξετάσει και θα έχουμε δημοσιεύσει τα πιθανά σενάρια.

 

Καλό σας βράδυ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text