Αρχική | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο Σύστημα - Ελεύθερη Πρόσβαση | Σημαντικές αλλαγές στην παρουσίαση των σελίδων μας - Σύντομο σχόλιο για την αγορά

Σημαντικές αλλαγές στην παρουσίαση των σελίδων μας - Σύντομο σχόλιο για την αγορά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Θελήσαμε να καταργήσουμε το “Ημερήσιο Δελτίο Απολύτου Συστήματος”, το οποίο είχε χάσει τη “ζωντάνια” που θέλαμε να έχει.

Και αυτό είναι φυσιολογικό. Κάτι που επαναλαμβάνεται καθημερινά, δε μπορεί να έχει ζωντάνια.

Αντ’ αυτού, καθιερώνουμε, από σήμερα, το Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο, το οποίο δημοσιεύεται για πρώτη φορά σήμερα. Δείτε το εδώ.

Μέσα στην εβδομάδα, το Δελτίο αυτό, θα εμπλουτιστεί με πολλά ακόμη στοιχεία, όπως Δελτίο Τιμών Μετοχών, μετοχές που κάνουν νέα υψηλά 52 εβδομάδων, μετοχές που διασπούν τον ΚΜΟ-200 κλπ.

Παράλληλα, θα “δουλευτούν” και οι πίνακες των επενδυτικών επιλογών, καθώς και άλλων στοιχείων επί μετοχών.

Το Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο, είναι αρκετά αυτοματοποιημένο, ώστε να δημιουργείται, με μικρές μόνο παρεμβάσεις και συνεπώς, θα είναι έτοιμο, στις 5:30 μμ, κάθε μέρα.

Το Δελτίο θα είναι ορατό σε όλους, όμως, οι συνδρομητικές σελίδες θα προστατεύονται και το άνοιγμά τους θα απαιτεί κωδικό.

 

Επίσης, από σήμερα, όπως θα δείτε στο κάτω μέρος του σχολίου, υπάρχουν σύνδεσμοι σχετικοί με την ειδησεογραφία, αλλά και το χαρτοφυλάκιο του απολύτου συστήματος, καθώς και στατιστικά στοιχεία του.

 

Στόχος μας, είναι η παροχή περισσότερων στοιχείων, που να είναι κατανοητά, τα οποία θα παράγονται αυτοματοποιημένα, χωρίς καθυστερήσεις. Ήδη, έχουμε ολοκληρώσει τους τομείς των χαρτοφυλακίων (απομένει το χαρτοφυλάκιο σταθερών μηνιαίων καταβολών) και βεβαίως, όλο το τμήμα των σημάτων του “απόλυτου συστήματος”. Μέχρι σήμερα, είχαμε σοβαρές ελλείψεις στην παρουσίαση αυτών των τομέων. Πιστεύω ότι τις ξεπερνούμε.

 

Εντός της εβδομάδας, θα ολοκληρώσουμε τη μετατροπή των database μας, από σχεδιαστικά λάθη που είχαν γίνει προ ετών, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη δυνατότητα για παραγωγή στοιχείων χρηματοοικονομικής ανάλυσης.

 

Σημειώνω ότι, όλες αυτές οι εργασίες, δεν είναι εύκολες, τις κάνουμε εσωτερικά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να “πλάθουμε” ό,τι θέλουμε κάθε φορά.

 

 

Όσο για την αγορά, συνεχίζει να κινείται “διστακτικά”, χωρίς μεγάλη αξία συναλλαγών και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όμως, η παραμονή του δείκτη σ’ αυτά τα επίπεδα, σημαίνει ότι οι τιμές “δένουν” και “αφομοιώνονται”, περιορίζοντας τις πιθανότητες πτώσης και δημιουργώντας μια ισχυρότερη “βάση”. Θυμάστε που είχαμε πει ότι, το “πέρασμα” του ΓΔ απ’ αυτή την περιοχή (των 1150-1200) μονάδων, είχε γίνει πολύ γρήγορα και ο ΓΔ δεν πρόλαβε να “δέσει” στις τιμές αυτές και δημιούργησε χάσμα. Δείτε εδώ. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, σ’ αυτό το εύρος τιμών, ο ΓΔ είχε μόλις 5 κλεισίματα. Σήμερα, έγιναν 11. Πιθανότατα, αυτό ακριβώς το “χάσμα”, πάει να κλείσει τώρα.

Οι αγορές στις ΗΠΑ κινούνται ικανοποιητικά ανοδικά, εν όψει της κερδοφορίας του γ’ τριμήνου, περίοδος που ξεκινά σήμερα και που θα δείξει ότι, τα κέρδη των αμερικανικών επιχειρήσεων εξακολουθούν να κινούνται ικανοποιητικά. Αν οι αμερικανικοί δείκτες κινηθούν θετικά στο επόμενο διάστημα, αυτό θα αποτελέσει μια μεγάλη βοήθεια και για τους δείκτες στην Ευρώπη.

 

Το άρθρο για τα επιτόκια, δεν πρόλαβα να το γράψω σήμερα. Δώσαμε μεγαλύτερο βάρος στην αναμόρφωση του site. Εκτιμώ ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

 

Καλό σας βράδυ.

 

Διαβάστε άρθρο μας σχετικά με την ΙΝΛΟΤ, εδώ.

 

 

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία και πληροφορίες εισηγμένων εταιριών

Σελίδες στοιχείων ανάλυσης εισηγμένων εταιριών

 

 

 

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου
Ημερολόγιο Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου, από έναρξη

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Χαρτοφυλακίου σταθερών καταβολών.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text