Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ έκλεισε και σήμερα (Τετ, 18/10/23) μέσα στο οριζόντιο εύρος των 1160-1200 μονάδων

Ο ΓΔ έκλεισε και σήμερα (Τετ, 18/10/23) μέσα στο οριζόντιο εύρος των 1160-1200 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs ήταν και η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,78% (στις 1178 μονάδες) και μικρό τζίρο (73 εκατ) απέφυγε να παλινδρομήσει προς το χαμηλό εξαμήνου, όπως έκαναν σήμερα πολλοί ευρωπαϊκοί δείκτες αλλά, αντίθετα, συνέχισε για 6η μέρα να κλείνει στο στενό οριζόντιο εύρος αναμονής των 1160-1200 μονάδων.

 

Βρισκόμαστε σε επιφυλακή για την έξοδο του ΓΔ από το αναφερθέν εύρος που θα έχει σαν συνέπεια να προχωρήσουμε σε πράξεις ώς εξής :

 

 

Στρατηγική για αύριο, Πέμπτη, 19/10/23

 

Διατηρούμε με ελαφρά τροποποίηση την από τριημέρου στρατηγική μας κατά την οποίαν, εάν ο ΓΔ κλείσει αύριο Πέμπτη, με άνοδο άνω του +1,50% δηλαδή, πάνω από τις 1195 μονάδες και με τζίρο μεγαλύτερο του σημερινού των 73 εκατ, το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική έκθεση από 50% σε περίπου  60% ενώ, αντίθετα, εάν ο ΓΔ κλείσει με πτώση χειρότερη του -2%, το ΤΧ θα μειώσει την μετοχική του έκθεση από 50% σε περίπου 45%. Οι μετοχές που θα κινηθούν θα ανακοινωθούν πρίν τις 4.40 μμ.

Μετοχές

Η σημερινή συνεδρίαση είχε μικρό ενδιαφέρον και από άποψης μετοχών με την έννοια ότι καμία δεν μας εντυπωσίασε με την ποσοστιαία μεταβολή της τιμής της σε συνδυασμό με μεγάλους όγκους.

 

Οι ΠΕΙΡ και ΤΕΝΕΡΓ πέτυχαν μεγάλες ανόδους, λίγο πάνω από +3%, τιμής αλλά χωρίς εντυπωσιακούς όγκους και σε αδιάφορη διαγραμματική θέση (πολύ χαμηλότερα από έγκυρες αντιστάσεις – στροφείς). Αλλά και καμία μετοχή δεν διακίνησε σήμερα μεγάλους όγκους, καμία δεν έκλεισε σε νέο υψηλό έτους ενώ μόνον μια, ο ΠΑΠ, έκλεισε σε νέο χαμηλό έτους.


Η προσοχή μας μετατίθεται στην αυριανή συνεδρίαση την οποίαν θα σχολιάσουμε πάλι μετασυνεδριακά. Αν τυχόν κάνουμε πράξεις, θα αναρτήσουμε την πρόθεσή μας πρίν τις 4.40 μμ.

 

 

 

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text