Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ εμφανίζει σήμερα (Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023) ανοδική προδιάθεση στο κανάλι των 1170-1200 που ακόμα κινείται

Ο ΓΔ εμφανίζει σήμερα (Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023) ανοδική προδιάθεση στο κανάλι των 1170-1200 που ακόμα κινείται

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο ΓΔ συνεχίζει για 15η ημέρα να κινείται στο οριζόντιο εύρος αναμονής των 1170-1200 μονάδων αλλά αρχίζει να δείχνει προδιάθεση για ανοδική διάσπαση του άνω όριου των 1200 μονάδων και να δώσει με αυτό το τρόπο σήματα αγορών.

 

Ηδη αυτή τη στιγμή, 4.00 μμ, με μικρή άνοδο +0,50% και μικρό τζίρο  (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) βρίσκεται στις 1192 μονάδες και δεν θέλει παρά μια μικρή ακόμα άνοδο της τάξης των 8 μονάδων ή +0,65% για να διασπάσει τον στροφέα – στρογγυλό επίπεδο των 1200 μονάδων και μόνον 2 μονάδες ή +0,15% για να σπάσει τον ΕΚΜΟ30.

 

Η τάση της αγοράς λοιπόν (η τάση του ΓΔ, του αντιπροσώπου της αγοράς) τείνει να μετατραπεί σε ανοδική και εμείς θα φροντίσουμε να αυξήσουμε την μετοχική μας έκθεση ώς εξής :

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 1197 μονάδες όπου διέρχεται το Υψηλό 20 ημερών, το ΤΧ θα αυξήσει οριακά (διότι οι διεθνείς δείκτες βρίσκονται σε καθοδική τάση) την μετοχική του έκθεση από 70% σε 80% αγοράζοντας 1700 τεμάχια ΣΕΝΕΡ και 1000 ΤΙΤΚ.

 

Μετοχές

 

Ανοδικό είναι σήμερα και το πλάτος της αγοράς με τα 2/3 των μετοχών να φέρουν θετικό πρόσημο ενώ 6 μετοχές, οι ΦΡΙΓΟ, ΛΑΒΙ, ΣΕΝΕΡ, ΤΙΤΚ, ΚΟΥΕΣ, ΟΠΑΠ, κερδίζουν πάνω από +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.

 

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε πρώτη την ΣΕΝΕΡ και δεύτερη τον ΤΙΤΚ, των οποίων τις θέσεις ενισχύσαμε. Κινούνται πολύ χαμηλότερα από τους στροφείς τους αλλά η σημερινή άνοδός τους φαίνεται υποσχόμενη για περαιτέρω ενίσχυση.

 

Συσσωρεύσεις διακρίνουμε σε ΣΕΝΕΡ, ΤΙΤΚ, ΦΡΛΚ,  ΛΑΒΙ, ΚΟΥΕΣ, ΕΧΑΕ και ΙΝΤΕΚ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο, πιθανόν μετασυνεδριακά. Αν κάνουμε πράξεις, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως κατά τις 4.30 μμ.

 

 

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text