Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ διασπά σήμερα (Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023) με δύναμη ανοδικά το υψηλό κλείσιμο 20 ημερών και το στρογγυλό επίπεδο των 1200 μονάδων

Ο ΓΔ διασπά σήμερα (Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023) με δύναμη ανοδικά το υψηλό κλείσιμο 20 ημερών και το στρογγυλό επίπεδο των 1200 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ευχάριστη είναι η σημερινή συνεδρίαση στους long επενδυτές καθώς ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο +1,54% (στις 1215 μονάδες, στις 3.35 μμ) και ικανοποιητικό  τζίρο (90 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο), διασπά ανοδικά το ΥΚ20 των 1196,5 μονάδων και ταυτόχρονα ανακτά το ψυχολογικό επίπεδο των 1200 μονάδων δίδοντας ελπίδες για νέα υψηλά 9ετίας στο τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου.

 

Οι σημερινές διασπάσεις διαθέτουν ικανοποιητικές επιβεβαιώσεις, από το μέγεθος της ανόδου του ΓΔ, από το ύψος των όγκων και από την συνέχιση και σήμερα για 4η μέρα της ανοδικής αντίδρασης των ευρωδεικτών από τα χαμηλά εξαμήνου. .

 

Κατά συνέπεια, εμείς θα προχωρήσουμε σε αγορές ώς εξής :

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 1200 μονάδες (είναι σχεδόν βέβαιο), το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 70% σε 85% αγοράζοντας σε τιμές κλεισίματος, ΤΙΤΚ 1000 τεμάχια, ΙΝΤΚΑ 4000, ΠΕΙΡ 3000, ΦΡΛΚ 550 και ΙΝΚΑΤ 4000 τεμάχια.

 

Μετοχές

 

Ανοδικά κινούνται τα 8/10 των μετοχών που παρακολουθούμε ενώ 10 μετοχές, οι ΚΕΚΡ, ΑΡΑΙΓ, ΠΕΙΡ, ΟΤΕ, ΜΟΤΟ, ΜΙΓ, ΙΝΚΑΤ, ΑΛΦΑ, ΛΑΜΔΑ, ΕΛΛΑΚΤ, πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια, τον ΟΠΑΠ, που χάνει περισσότερο του -3%, (χάνει -4% αλλά στην πραγματικότητα ενισχύεται κατά +2,50% καθώς η σημερινή αποκοπή μερίσματος ισοδυναμεί με το 6,5% επί της τιμής της μετοχής).

Μεγάλους ανοδικούς όγκους διακινούν σήμερα οι, ΙΝΚΑΤ, ΙΝΤΚΑ, ΦΡΛΚ, ΜΠΕΛΑ, ΒΙΟ, ΣΑΡ ενώ «καθοδικούς» όγκους διακινεί ο ΟΠΑΠ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.

 

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text