Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, ώρα 2.15 μμ, να κρατήσει τα μεγάλα +2% χθεσινά κέρδη και βέβαια την θέση του πάνω από τις 1200 μονάδες

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, ώρα 2.15 μμ, να κρατήσει τα μεγάλα +2% χθεσινά κέρδη και βέβαια την θέση του πάνω από τις 1200 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

«Πωλητική αντεπίθεση» λαμβάνει χώρα σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον ΓΔ να υποχωρεί κατά σχεδόν -1% από το σημερινό άνοιγμα των 1230 μονάδων ή με άλλα λόγια να χάνει όλα τα πρωινά κέρδη. Αυτή τη στιγμή 2.15 μμ, σημειώνει μεταβολή +0,05% (στις 1219 μονάδες) από το χθεσινό κλείσιμο (ενώ πριν 20 λεπτά έχανε -0,20%) με αρκετούς τζίρους (90 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με ανάλογη συμπεριφορά στους ευρωδείκτες που και αυτοί διακόπτουν σήμερα την πενθήμερη ανοδική τους αντίδραση από τα χαμηλά εξαμήνου.

 

Η σημερινή συνεδρίαση θα κριθεί – αξιολογηθεί στο κλείσιμο από την μεταβολή του ΓΔ και τους συνολικούς τζίρους ως εξής :

 

- Ουδέτερη έκβαση θα έχουμε εάν   ο ΓΔ κλείσει αρνητικά αλλά πάνω από την μέση διακύμανση της χθεσινής συνεδρίασης δηλαδή άνω των 1210 μονάδων με τζίρο μικρότερο του χθεσινού των 94 εκατ .

- Μάλλον αρνητική έκβαση θα έχουμε αν ο ΓΔ κλείσει πολύ αρνητικά κάτω των 1210 μονάδων με τζίρο μεγαλύτερο του χθεσινού.

- Μάλλον θετική έκβαση θα έχουμε αν ο ΓΔ κλείσει με μικρή άνοδο πάνω από τις 1219 μονάδες.

- Θετική έκβαση θα έχουμε αν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το μέσον της σημερινής διακύμανσης δηλαδή πάνω από τις 1225 μονάδες.

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις, και σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

 

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερες των καθοδικών ενώ καμία δεν σημειώνει μεγάλη μεταβολή πέραν του ±3%.

 

Αυξημένους τζίρους δηλαδή αυξημένο επενδυτικό και κερδοσκοπικό ενδιαφέρον έχουν οι συγγενείς μετοχές ΙΝΤΚΑ, ΙΝΛΟΤ και ΙΝΚΑΤ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία που προσπαθεί με καλούς όγκους να διασπάσει το θερινό υψηλό των 3,27 ευρώ.

 

Ο ΣΑΡ προσπαθεί και αυτός να διασπάσει ανοδικά τον εμφανή στροφέα των 8 ευρώ αλλά σήμερα αδυνατεί παρά τους αυξημένους όγκους των 80 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής.

 

Ομοίως και η ΔΕΗ προσπαθεί με μέτριο τζίρο να σπάσει τον στροφέα – υψηλό διμήνου των 9,85 ευρώ.

Επίσης, η ΙΝΤΕΚ προσπαθεί να σπάσει το αγκίστρι των 5,9 ευρώ και να είναι η μοναδική μετοχή μαζί με την ΙΝΚΑΤ που θα πετύχει  υψηλό 2023.

 

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00-4.30 μμ.

 

 

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text