Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Intralot: Ολοκλήρωσε την πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου

Intralot: Ολοκλήρωσε την πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intralot: Ολοκλήρωσε την πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου

Την ολοκλήρωση της πρόωρης μερικής αποπληρωμής ομολόγου λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με προηγούμενο ανεξόφλητο υπόλοιπο 355.568.000 ευρώ, από την κατά 100% θυγατρική Intralot Capital Luxembourg, γνωστοποίησε η Intralot με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε συνέχεια της από 3 Νοεμβρίου 2023 ανακοίνωσης της, η ΙΝΤΡΑΛΟΤ AE Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών (“INTRALOT”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA ολοκλήρωσε χθες 14 Νοεμβρίου του 2023 την πρόωρη μερική αποπληρωμή κατά κεφάλαιο συνολικού ποσού €126.000.000, πλέον τόκων, των υφιστάμενων ομολογιών 5,250% λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με προηγούμενο ανεξόφλητο υπόλοιπο €355.568.000.

Το κατά κεφάλαιο ποσό αποπληρώθηκε με κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της INTRALOT, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο. Κατόπιν της μερικής αποπληρωμής, το ανεξόφλητο υπόλοιπο πλέον ανέρχεται σε €229.568.000.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στις σχετικές ανακοινώσεις της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου www.luxse.com και στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.intralot.com

Πηγή: newmoney.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text