Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ σήμερα (Τετ, 22-11-23) σημειώνει οριακά νέα υψηλά διμήνου παγιώνοντας τις 1250 μονάδες

Ο ΓΔ σήμερα (Τετ, 22-11-23) σημειώνει οριακά νέα υψηλά διμήνου παγιώνοντας τις 1250 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs είναι και η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μέτρια άνοδο +0,90% (στις 1253 μονάδες, στις 4.20 μμ), μικρό τζίρο (65 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο χωρίς τα πακέτα των 60 εκτ της ΕΤΕ) και με νέα υψηλά στον DAX Φρανκφούρτης, παγιώνει για 4η μέρα τα ικανοποιητικά (+35% από αρχές τους έτους) επίπεδα των 1250 μονάδων και ταυτόχρονα να πετυχαίνει οριακό, για 2 μονάδες, νέο υψηλό 2023.

 

Επαναλαμβάνουμε, όσο ο ΓΔ θα κινείται άνω των 1200 μονάδων, επιτρέπωντάς του downside volatility 50 μονάδων ή -4%, εμείς θα παραμένουμε αισιόδοξοι και με μεγάλη αναλογία μετοχών στο χαρτοφυλάκιό μας.

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το σχεδόν πλήρως αγορασμένο Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.


Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές είναι αυτή τη στιγμή διπλάσιες των καθοδικών ενώ 4 μετοχές ,οι ΙΝΤΚΑ, ΜΟΗ, ΛΑΒΙ, ΣΠΕΗΣ, πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.


Η μετοχή της ημέρας : μας εντυπωσιάζει η ΙΝΤΚΑ που με μεγάλη άνοδο +5,8% και μεγάλους όγκους 800 χιλ τεμαχίων μέχρις στιγμής πετυχαίνει υψηλό τριμήνου, η μοναδική μετοχή για σήμερα.


Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα – υψηλού τριμήνου οι, ΜΟΗ με στροφέα τα 24 ευρώ, ΛΑΒΙ 0,70, ΟΛΠ 22,5, ΠΕΤΡΟ 9 (χαμήλωσε ο στροφέας λιγάκι τις τελευταίες μέρες) και ΕΠΣΙΛ τα 9,7 (εκεί φαίνεται να είναι καλύτερα ο στροφέας).


Η ΕΤΕ στο σημερινό 4ο πακέτο προς θεσμικούς (από ΤΧΣ) άρχισε να ξεφουσκώνει με τρέχουσα πτώση -1,50% (και πάλι καλά, πολύ καλά).


Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


 


Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

 

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις

 

Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

 

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου 

 


  


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text