Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Μετά από εξαήμερη ήπια διόρθωση ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024) γυρίζει ανοδικά προσβλέποντας σε νέα υψηλά έτους και 12ετίας

Μετά από εξαήμερη ήπια διόρθωση ο ΓΔ σήμερα (Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024) γυρίζει ανοδικά προσβλέποντας σε νέα υψηλά έτους και 12ετίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει καλή άνοδο +0,9% (τις 1420 μονάδες, στις 3.15 μμ), με μέτριο τζίρο (90 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με  πολλούς ευρωπαϊκούς δείκτες να σημειώνουν και αυτοί νέα υψηλά έτους.

 

Η τάση της αγοράς παραμένει καθαρά ανοδική με όλους τους δείκτες τάσης του ΓΔ, από βραχυχρόνιους έως μακροχρόνιους, να έχουν bullish ενδείξεις γεγονός που μας συνιστά να παραμείνουμε long απέχοντας πωλήσεων μετοχών.

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις (πωλήσεις) το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

 

Μετοχές

 

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 4/5 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/5 ενώ 6 μετοχές, οι ΙΝΛΟΤ, ΕΝΤΕΡ, ΦΡΙΓΟ, ΚΕΚΡ, ΠΕΙΡ, ΙΝΤΚΑ, πετυχαίνουν ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει χειρότερα του -1%.

 

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι είναι η ΙΝΛΟΤ που σημειώνει την μεγαλύτερη άνοδο της ημέρας για εμπορεύσιμη μετοχή, +6%, με μεγάλους όγκους, 2,4 εκατ τεμαχίων.

 

Αρκετές μετοχές παρουσιάζουν σήμερα την συμπεριφορά την ΙΝΛΟΤ, δηλαδή ικανοποιητική ή μεγάλη άνοδο από +1% έως +6%,  μετά από μεγάλη διόρθωση βάθους -5% έως -10% από την πρόσφατη κορυφή τους (σε σύγκριση με αντίστοιχη διόρθωση -1,1% του ΓΔ από την πρόσφατη κορυφή του των 1424 μονάδων). Μετοχές με μεγάλους όγκους είναι οι, ΒΙΟΣΣΚ και ΔΕΗ ενώ πολύ περισσότερες είναι οι μετοχές που σημειώνουν καλή άνοδο άλλα με μέτριο όγκο.

 

Μετοχές που τείνουν να διασπάσουν ανοδικά τον στροφέα τους – υψηλό τριμήνου : διακρίνουμε τις, ΜΠΕΛΑ με στροφέα τα 28 ευρώ και ΑΡΑΙΓ με στροφέα-αγκίστρι τα 12,7 ευρώ.

 

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα μόνον οι ΟΛΠ και ΕΝΤΕΡ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.

 

Στοιχεία χρηματιστηριακής αγοράς

Ημερήσιο Χρηματιστηριακό Δελτίο

Καθημερινές σελίδες χρηματιστηριακών ειδήσεων

Χρηματιστηριακές επισημάνσεις


Στοιχεία Σύνθεσης και Αποδόσεων Χαρτοφυλακίου

Σύνθεση και καθημερινή αποτίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου

Πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου κατά το 2023

Διαγράμματα και στατιστικά του Χαρτοφυλακίου

Μετοχές που παρακολουθεί το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο

 


 

 

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text