Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Η Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

Η Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

H Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Wave1 Pty Ltd, έναν από τους κορυφαίους παρόχους μικροκυματικών (MW) τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Αυστραλία. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση περισσότερων προϊόντων από τα υπερσύγχρονα συστήματα E-Band και MW της Intracom Telecom, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των εταιρικών συνδρομητών για προηγμένες ασύρματες λύσεις δικτύων σε όλη την ήπειρο.

Η Wave1 θα επικεντρωθεί στην προώθηση της σειράς ραδίων UltraLink™-GX80 και OmniBAS™-BX, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας, σε ορυχεία, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, δημοτικά συμβούλια, υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, καθώς και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία, η Wave1 θα συνεχίσει να εγκαθιστά ραδιοσυστήματα OmniBAS™-BX προκειμένου να παρέχει οικονομικές λύσεις μετάδοσης πολλαπλών Gigabit, ενώ τα ραδιοσυστήματα τεχνολογίας E-Band, UltraLink™-GX80, με δυνατότητα ενσωμάτωσης πρωτοκόλλου IP/MPLS, αποτελούν αξιόπιστη λύση στα 80 GHz επιτυγχάνοντας ταχύτητες 10 Gbit/s αποτελώντας εξαιρετική εναλλακτική στις οπτικές ίνες.

Ο κ. Wayne Anderson, Διευθύνων Σύμβουλος της Wave1 Pty Ltd, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Intracom Telecom. Η αναβάθμιση της συνεργασίας αυτής μας επιτρέπει να διευρύνουμε τις λύσεις ευρυζωνικότητας που προσφέρουμε, παρέχοντας ουσιαστική αξία στους πελάτες μας, ενσωματώνοντας τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες".

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Επικεφαλής Marketing του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: "Η Wave1 αποτελεί παράδειγμα συνεργάτη αναφορικά με το δίκτυο πωλήσεων μας. Καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και είμαστε βέβαιοι για την σταθερή ανάπτυξή μας στην Αυστραλία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτρέπουν στη Wave1 να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά".

Πηγή: capital.gr
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text