Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Mermeren Kombinat: Στις 13 Ιουνίου η αποκοπή του μερίσματος 2,8 ευρώ ανά μετοχή

Mermeren Kombinat: Στις 13 Ιουνίου η αποκοπή του μερίσματος 2,8 ευρώ ανά μετοχή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Mermeren Kombinat: Στις 13 Ιουνίου η αποκοπή του μερίσματος 2,8 ευρώ ανά μετοχή

Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου τα Ελληνικά Πιστοποιητικά (ΕΛ.ΠΙΣ) για τις μετοχές της Mermeren Kombinat AD Prilep θα είναι διαπραγματεύσιμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος ύψους 2,80 ευρώ (μεικτό) ή 2,10 ευρώ (καθαρό).

Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω ποσού θα είναι οι δικαιούχοι ΕΛ.ΠΙΣ. που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία ως ακολούθως:

1. Μέσω των Συμμετεχόντων, οι οποίοι τηρούν τους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (πιστωτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις επενδύσεων), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.

2. Ειδικά σε περιπτώσεις θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό Θανόντος στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ΕΛ.Κ.Α.Τ., η διαδικασία πληρωμής θα διενεργείται από το δίκτυο των καταστημάτων της Πληρώτριας Τράπεζας, μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων τους. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο δικαιούχος τηρούσε τους τίτλους του μέσω πιστωτικού ιδρύματος/επιχείρησης επενδύσεων που έχει τεθεί σε ειδική εκκαθάριση, η καταβολή του ποσού που του αναλογεί θα διενεργηθεί μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Πληρώτριας Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. μπορούν να απευθύνονται στη Θεματοφυλακή/Group Support/OperaƟons της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε (κα Ευαγγελίου τηλ. 210-3288228, κα Σιώπη 210-3288709, κα Τσακίρη τηλ. 210- 3335446)

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text