Αρχική | Ειδήσεις | Σκέψεις | Η ζωή και ο θάνατος. Το παλιό και το καινούργιο. Τα αδιέξοδα και οι λύσεις.

Η ζωή και ο θάνατος. Το παλιό και το καινούργιο. Τα αδιέξοδα και οι λύσεις.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η ζωή και ο θάνατος. Το παλιό και το καινούργιο. Τα αδιέξοδα και οι λύσεις.

(Τετάρτη 22 Απριλίου 2015)

Η είδηση για κατασχέσεις κατά του κόμματος της ΝΔ, για διάφορα χρέη, έρχεται να μας θυμίσει τους νόμους της φύσης. Όπως συμβαίνει με όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, ακολουθείται πάντα ο κύκλος της γέννησης, της ανάπτυξης, της ωρίμανσης, της φθοράς και του θανάτου. Κανείς δε μπορεί να τον αποφύγει.
Οι κατασχέσεις κατά της ΝΔ, είναι ένα ακόμη σημείο φθοράς, ανάμεσα στα τόσα που εμφανώς υπάρχουν στο κάποτε ένδοξο και κραταιό κόμμα. Είναι ένα ακόμη σημείο που δείχνει ότι η ΝΔ δε θα μπορέσει ποτέ πια να αποκτήσει μία σοβαρή δυναμική, έτσι ώστε να ξαναβρεθεί στο τιμόνι της χώρας.
Νέα κόμματα δημιουργούνται. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην πολιτική. Νέες ιδέες -και εύχομαι και νέα ήθη- θα κυριαρχήσουν. Όσο μάλιστα η πολιτική του Σύριζα απογοητεύει και η κοινωνία αναζητά νέες -πραγματικά νέες- λύσεις, οι διαδικασίες για την εμφάνιση του "νέου" θα επιταχυνθούν.
Δε μπορεί να υπάρξουν λύσεις στην κοινωνία, από το παλιό σύστημα. Όπως και αν μασκαρευτεί το παλιό, όπως και αν μετονομαστεί, δε θα μπορεί να αλλάξει ιδέες, πολιτικές και κατευθύνσεις. Η λύτρωση θα έρθει μόνον από το καινούργιο. Ας το αναζητήσουμε, ας συμμετάσχουμε στη δημιουργία του και ας το υποστηρίξουμε.


Δείτε σχετικό άρθρο για τις κατασχέσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text