Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Επένδυση μαμούθ από τον όμιλο VW στην Ισπανία

Επένδυση μαμούθ από τον όμιλο VW στην Ισπανία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επένδυση μαμούθ από τον όμιλο VW στην Ισπανία

Την μερίδα του λέοντος της επένδυσης του ομίλου VW σε ισπανικό έδαφος αναμένεται να επωφεληθούν, κυρίως, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Seat  


Επενδύσεις ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ δρομολογεί ο όμιλος VW για τις δραστηριότητές του επί ισπανικού εδάφους έως 2019, ποσό το οποίο εκπροσωπεί την μεγαλύτερη βιομηχανική επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Ισπανία. 


Αν και προς το παρόν οι Γερμανοί δεν διευκρινίζουν το πού ακριβώς θα διοχετευθούν οι επενδύσεις αναφέροντας μόνο ότι θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία νέων υποδομών στις βιομηχανικές τους μονάδες και την παραγωγή νέων μοντέλων, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα επωφεληθούν το εργοστάσιο της VW της Navarra και φυσικά οι εγκαταστάσεις της Seat. 


Στη σχετική ανακοίνωση, ο Dr. Francisco Javier Garcia Sanz μέλος του ΔΣ του γερμανικού ομίλου αναφέρει ότι: «η Ισπανία αποτελεί κλειδί στις δραστηριότητες του ομίλου VW και αυτό το νέο project αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των εγκαταστάσεων του ομίλου σε ισπανικό έδαφος που ήδη προετοιμάζονται για την υποδοχή νέων μοντέλων». 


Οι παράμετροι του σχεδίου επενδύσεων που αφορούν την παραγωγή νέων μοντέλων τόσο της Seat όσο και άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών τις οποίες στεγάζει ο γερμανικός όμιλος αναμένεται να ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.


Πηγή: auto.in.gr

17

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text