Αρχική | Ειδήσεις | Βιβλία - Μελέτες | Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: Παρουσιάσεις του βιβλίου σε Θεσσαλονίκη και Δράμα

Επενδυτές Χωρίς Σύνορα: Παρουσιάσεις του βιβλίου σε Θεσσαλονίκη και Δράμα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στη Θεσσαλονίκη και στη Δράμα θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Βασίλη Παζόπουλου, “Επενδυτές χωρίς Σύνορα”, κατά τις επόμενες μέρες.

Η εκδήλωση παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το απόγευμα (6:00 μμ) της Κυριακής 24 Μαΐου, στην αίθουσα “Επίδαυρος 2-3”, του ξενοδοχείου Hyatt Regency. Η εκδήλωση θα γίνει στα πλαίσια της χρηματοοικονομικής έκθεσης “Money Show 2015”. Στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσουν για το βιβλίο και τον συγγραφέα ο Θανάσης Μαυρίδης, Διευθυντής του capital.gr και ο Γιάννης Σιάτρας, οικονομολόγος και εκδότης του βιβλίου. Παράλληλα, ο συγγραφέας Βασίλης Παζόπουλος θα αναπτύξει τις σκέψεις του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις παρευρισκομένων.

 

Η εκδήλωση της Δράμας, θα γίνει το απόγευμα (7:00 μμ) της Δευτέρας 25 Μαΐου, στην αίθουσα “Δραμινών”, στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου Δράμας (οδός 1ης Ιουλίου 1). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Μπενιάτογλου (συνδ. Αντιπρόσωπος της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ), Τηλέμαχος Τσακαλίδης (Επενδυτικός Σύμβουλος) και ο Γιάννης Σιάτρας. Ο συγγραφέας Βασίλης Παζόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

 

Το βιβλίο “Επενδυτές Χωρίς Σύνορα” είναι ένας πλήρης επενδυτικός οδηγός για τις αγορές του εξωτερικού. Ένας οδηγό που θα μπορέσει να “μυήσει” εύκολα τους απλούς -και συχνά χωρίς ιδιαίτερη γνώση- έλληνες επενδυτές σε έναν καινούργιο κόσμο, για τον οποίο ακούν συχνά, αλλά τον οποίο φοβούνται και δεν τολμούν να πλησιάσουν.

Το βιβλίο έχει μία καλοδουλεμένη δομή και εξετάζει το θέμα του με μία επαρκέστατη μεθοδικότητα. Πέραν από την ανάλυση και την επεξήγηση των εννοιών, πέραν από την περιγραφή της λειτουργίας των αγορών του εξωτερικού, ο συγγραφέας προχωρά σε ακόμη πιο “βαθιά νερά”. Εξηγεί τα κυριότερα σημεία της θεμελιώδους ανάλυσης. Εξηγεί τί θα πρέπει να αναζητούμε σε μία εταιρία. Αναλύει τον οικονομικό ρόλο, αλλά και την ψυχολογική σημασία του μερίσματος. Περιγράφει το πώς θα πρέπει να αξιολογούμε μία εταιρία και τη μετοχή της, καθώς και τα σημεία που θα πρέπει για την επιλογή των κερδοφόρων μετοχών.

Το πιο σημαντικό όμως, πράγμα που αποτελεί και τη μεγάλη πρωτοτυπία του βιβλίου, είναι ότι ο συγγραφέας προχωρά σε ανάλυση των κυριότερων επιχειρηματικών κλάδων και εξηγεί γιατί ο κάθε ένας απ' αυτούς έχει θετικές επενδυτικές προοπτικές στα επόμενα χρόνια. Και προχωρά ακόμη περισσότερο. Στην περιγραφή και την ανάλυση δεκάδων εταιριών. Για τις οποίες παίρνει θέση και εξηγεί τί θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον.

Η μεγάλη πρωτοτυπία του βιβλίου είναι ότι οι αγοραστές του, θα μπορούν να έχουν τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση για τα θέματα που αναλύονται σ’ αυτό. Η EuroCapital και ο συγγραφέας Βασίλης Παζόπουλος, συμφώνησαν να προσφέρουν στον νόμιμο κάτοχο κάθε βιβλίου την δυνατότητα να ενημερώνεται για την επικαιροποίηση των εξεταζόμενων θεμάτων, όποτε αυτή συμβαίνει κατά την κρίση του συγγραφέα ως το τέλος του 2015.

Κάθε νόμιμος κάτοχος του βιβλίου λοιπόν, θα λαμβάνει το επικαιροποιημένο συγγραφικό υλικό, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση, αφού περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του βιβλίου.

Δείτε την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης στο Facebook

Δείτε την εκδήλωση της Δράμας στο Facebook

Δείτε το βιβλίο και προδημοσιεύσεις, από το e-shop της EuroCapital.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text