Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | Πώς να διαβάζετε το ηλεκτρονικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Πώς να διαβάζετε το ηλεκτρονικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πώς να διαβάζετε -και να κατανοείτε- το ηλεκτρονικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

 

Η επανέκδοση του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή, δίνει τη δυνατότητα, σε μας που το γράφουμε, να παραθέτουμε ύλη, σε μορφές και σε μέγεθος που ούτε είχαμε φανταστεί στην παλιά, χάρτινη, έκδοση. Στην ηλεκτρονική έκδοση, χρησιμοποιούμε όλα όσα επιτρέπει η σύγχρονη τεχνολογία, με στόχο την πληρέστερη παράθεση και περιγραφή του αντικειμένου του κάθε άρθρου.

Στον αναγνώστη δίνει μία πραγματικά πλούσια ύλη, η οποία -με την πρώτη ματιά- δε φαίνεται από τον όγκο, δηλαδή τον αριθμό των σελίδων, του περιοδικού. Παράλληλα, του δίνει τη δυνατότητα να διαβάσει και να εμβαθύνει όσο επιθυμεί.

Έχοντας την, επί 14 χρόνια, εμπειρία της έντυπης έκδοσης του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, εκτιμούμε ότι, η ηλεκτρονική έκδοση είναι ασυγκρίτως καλύτερη σ’ αυτό που θέλει να πετύχει το περιοδικό: την ενημέρωση και την εκπαίδευση του αναγνώστη. Βέβαια, η “χάρη” του έντυπου περιοδικού είναι διαφορετική. Θα μας πάρει καιρό για να συνηθίσουμε να ξεφυλλίζουμε το περιοδικό στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό μας. Όμως, σε τελική ανάλυση, η αξία ενός περιοδικού μετριέται από τη χρησιμότητά του στον αναγνώστη.

Σε κάθε τεύχος, θα διαπιστώνετε ότι, το περιοδικό δεν είναι μόνον στις σελίδες του, αλλά επεκτείνεται μέσω των συνδέσμων. Σε πολλές περιπτώσεις, το γραπτό κείμενο στις σελίδες του περιοδικού περιλαμβάνει τα βασικά σημεία, ή αλλιώς τα “συμπεράσματα” του άρθρου, ή της σημείωσης, ή την άποψη για το ζήτημα. Στο σύνδεσμο (link) που συχνά θα υπάρχει, θα παρατίθεται μία μεγαλύτερη ανάλυση του θέματος και συχνά θα χρησιμοποιούνται κάθε είδους βοηθητικά μέσα (άλλα άρθρα, φωτογραφίες, διαγράμματα, βίντεο, αρχεία ήχου κλπ).

Σταδιακά, σχηματίζουμε ένα μεγάλο αριθμό πινάκων, πολλοί από τους οποίους θα ενημερώνονται ακόμη και καθημερινά. Σε άλλες -ηλεκτρονικές- σελίδες θα διατυπώνουμε σχόλια ή απλά θα μεταφέρουμε ειδήσεις που θεωρούμε ως σημαντικές και ότι αξίζει ή πρέπει να διαβαστούν. Με άλλα λόγια, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, μας επιτρέπει να αποδεσμεύσουμε τη μετάδοση της πληροφορίας ή του σχολίου από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πιστεύουμε ότι σταδιακά, θα κάνετε συχνή σας -ή ακόμη και καθημερινή σας- συνήθεια να επισκέπτεστε το site www.eurocapital.gr το οποίο φιλοξενεί το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.

Εκτιμούμε ότι η πρώτη φάση της πλήρους ανάπτυξης του -ηλεκτρονικού- περιοδικού θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Το περιοδικό θα εξελίσσεται διαρκώς. Όπως άλλωστε έκανε στα πρώτα 15 χρόνια της ζωής του.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text