Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη, 7/8/2018, η σταθεροποιητική κίνηση του ΓΔ στα χαμηλά των 760 μονάδων

Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη, 7/8/2018, η σταθεροποιητική κίνηση του ΓΔ στα χαμηλά των 760 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σε διακοπές μοιάζει να βρίσκεται το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο ΓΔ συνεχίζει να κινείται με μικρές μεταβολές (σήμερα, +0,25%, στις 761 μονάδες, στις 2.45 μμ) και μικρό τζίρο (σήμερα 12 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) κοντά στα χαμηλά έτους από τα οποία απέχει 25 μονάδες ενώ απέχει σχεδόν 200 μονάδες από το υψηλό έτους του Ιανουαρίου.

(Σήμερα δεν θα αναρτήσουμε γράφημα του ΓΔ γιατί είναι περίπου το ίδιο εδώ και αρκετές μέρες).

Επειδή η οριζόντια αυτή κίνηση του ΓΔ βρίσκεται στα χαμηλά έτους, οι πιθανότητες, λόγω εδραιωμένης καθοδικής τάσης, είναι υπέρ της καθοδικής διάσπασης με συνέπεια την καθίζηση προς τις 700 μονάδες.

Εμείς σαν trend followers δεν προεξοφλούμε την καθοδική διάσπαση αλλά θα την ακολουθήσουμε κάνοντας ολίγες πωλήσεις όταν αυτή πραγματοποιηθεί.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις, ούτε πωλήσεις,αφού δεν φαίνεται να διασπώνται καθοδικά οι 747 μονάδες, αλλά ούτε θα κάνει και αγορές αφού είναι σχεδόν αδύνατον να διασπασθεί ανοδικά ο αγοραστικός στροφέας των 774 μονάδων.

Μετοχές

Δεν έχουμε σήμερα αξιόλογα διαγραμματικά συμβάντα στις 48 εμπορεύσιμες μετοχές που παρακολουθούμε. Καμία δεν σημειώνει νέο χαμηλό έτους ενώ νέα οριακά υψηλά σημειώνουν οι ΤΕΝΕΡΓ (υψηλά έτους ) και ΟΤΕ (υψηλά διμήνου). Επίσης, καμία μετοχή από την ομάδα μας δεν δίνει σήματα αγορών / πωλήσεων με ανοδική / καθοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης / στήριξης. Και καμία δεν συσσωρεύεται ή διανέμεται (εξ ου και οι χαμηλότατοι τζίροι).

Θα επανέλθουμε αύριο την ίδια περίπου ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text