Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με νέα ανοδική προσπάθεια κατάφερε σήμερα (Τρίτη, 25.9.2018) ο ΓΔ να «ακουμπήσει» τις 700 μονάδες

Με νέα ανοδική προσπάθεια κατάφερε σήμερα (Τρίτη, 25.9.2018) ο ΓΔ να «ακουμπήσει» τις 700 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Επανήλθαν σήμερα οι ελπίδες  για ανοδική αναστροφή της 8μηνης καθοδικής τάσης καθώς ο ΓΔ με ικανοποιητική άνοδο +1,44% και μέτριο τζίρο, 35 εκατ, έκλεισε μόλις για 1/10 της μονάδας κάτω από το ψυχολογικό όριο των 700 μονάδων.

Στο γράφημα βλέπουμε ότι ο ΓΔ έχει ήδη διασπάσει ανοδικά δύο κυλιόμενες τοπικές κορυφές Κ και Μ αλλά για να πούμε ότι διαθέτει δυνάμεις για ανοδική αναστροφή της bear market, θα πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό επίπεδο των 700 μονάδων καθώς και τον μέσον άξονα των 710 μονάδων του 20ήμερου εύρους του.

Οσο δηλαδή ο ΓΔ θα κινείται κάτω των 710 μονάδων, η τάση θα είναι καθοδική με μεγάλες πιθανότητες για νέα χαμηλά προς τις 650 μονάδες.

Στρατηγική για αύριο, Τετάρτη, 26/9/2018

Ούτε αύριο θα κάνει πράξεις (αγορές) το εκπαιδευτικό Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Καθαρά ανοδική ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τα 5/6 των μετοχών να κλείνουν ανοδικά ενώ 8 μετοχές, οι  ΣΑΡ, ΕΤΕ, ΤΙΤΚ, ΚΡΙ, ΣΕΝΕΡ, ΙΝΛΟΤ, ΠΕΙΡ και ΒΙΟ, να σημειώνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +6,50% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

H μετοχή της ημέρας : ήταν ο ΣΑΡ που έκλεισε με την μεγαλύτερη για εμπορεύσιμη μετοχή άνοδο +6,27% και με μεγάλους όγκους 153 χιλ τεμαχίων, πάνω από τον στροφέα του των 7,50 ευρώ δίδοντας έτσι σαφές σήμα μεσοπρόθεσμων αγορών.

Μετοχές που τείνουν και αυτές να δώσουν ανάλογα σήματα αγορών : διακρίνουμε τις, ΒΙΟ, ΜΥΤΙΛ, ΛΑΜΔΑ και ΑΝΕΜΟ.

Αντίστροφα, διακρίνουμε τρεις μετοχές, τις ΕΥΔΑΠ, ΙΝΤΚΑ κακι ΟΛΘ, που τείνουν να δώσουν σήματα μεσοπρόθεσμων πωλήσεων.

Παρά το ανοδικό κλείσιμο του ΓΔ, σήμερα μόνον δυο μετοχές έκλεισαν σε νέα υψηλά έτους, και ήταν οι ΤΕΝΕΡΓ και ΚΡΙ, και 4 μετοχές, οι ΕΛΛΑΚΤΟΡ, ΜΙΓ, ΑΤΤ και ΦΡΛΚ, έκλεισαν σε νέα χαμηλά έτους.

Θα επανέλθουμε αύριο σε απρόβλεπτη ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text