Αρχική | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ | ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡA | Κρίση; Ποιά κρίση; Η κρίση τελείωσε! - Εκδήλωση της EuroCapital

Κρίση; Ποιά κρίση; Η κρίση τελείωσε! - Εκδήλωση της EuroCapital

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κρίση; Ποιά κρίση; Η κρίση τελείωσε! - Εκδήλωση της EuroCapital


 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΣΗ;

ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ;

Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Κατευθυντήριες οδηγίες στους επενδυτές για την επόμενη χρηματιστηριακή φάση.

Παρουσίαση του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και των εκπαιδευτικών του Χαρτοφυλακίων.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

12:00 – 2:00 μμ

Ξενοδοχείο Caravel – Αίθουσα «Πέλλα»

Η κρίση στην Ελλάδα, τελείωσε! Εδώ και δύο περίπου χρόνια, η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία, έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στα χαμηλά επίπεδα και που τις βύθισε η κρίση και προσπαθούν να ξαναβρεθούν σε ανοδική τροχιά. Με τί ρυθμό και σε πόσο χρόνο θα το πετύχουν;

Η κρίση τελείωσε και για το Χρηματιστήριο της Αθήνας. Οι χρηματιστηριακοί δείκτες, δε μπορούν να κινηθούν πιο χαμηλά. Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά έχει ήδη εισέλθει σε ένα νέο μακροχρόνιο ιστορικό κύκλο, με εντελώς νέα χαρακτηριστικά. Στα χρόνια που έρχονται, θα ακολουθήσει η ανάκαμψη.

Με βάση τα νέα σημερινά δεδομένα, την ιστορική έρευνα και την εμπειρία που αποκομίστηκε όλο αυτό το διάστημα, θα συζητήσουμε για τη στάση που θα πρέπει να τηρήσουν οι επενδυτές, παλιοί και νέοι, κατά το –κρίσιμο- 2019, αλλά και στα επόμενα χρόνια.

Θα παρουσιάσουμε τη νέα, ηλεκτρονική, μορφή του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, που επανακυκλοφόρησε μετά από πολλά χρόνια και εξηγήσουμε το πώς αυτό θα “λειτουργεί” σε καθημερινή βάση, μέσα από το site της EuroCapital (eurocapital.gr).

Θα αναλύσουμε τη λειτουργία και τη χρησιμότητα των εκπαιδευτικών Χαρτοφυλακίων του και το πώς αυτά μπορούν να συμβάλλουν στη παρακολούθηση και στη συμμετοχή σας στη χρηματιστηριακή αγορά, τηρώντας συντηρητικές αρχές και μειώνοντας τους κινδύνους.

Η συζήτηση θα γίνει με τους Γιάννη Σιάτρα (οικονομολόγο και εκδότη του περιοδικού «Χ&Α»), Δημήτρη Δημόπουλο (οικονομολόγο και εκδότη πλήθους βιβλίων Τεχνικής Ανάλυσης), και Βασίλη Παζόπουλο (οικονομολόγο, συγγραφέα και αναλυτή διεθνών αγορών) και το κοινό.

Διοργανωτής: EuroCapital – Περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Money Show 2019.

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text