Αρχική | Προηγ. Τεύχη | Χ&Α - 204 | Επενδυτική ενημέρωση

Επενδυτική ενημέρωση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτική ενημέρωση

Οι ειδικές σελίδες ενημέρωσης του επενδυτή

Ο στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός χώρου όπου, ο κάθε επενδυτής, συνδρομητής ή όχι του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, μπορεί να βρει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει, για το Χρηματιστήριο και τα στατιστικά του, για τις εισηγμένες εταιρίες και για τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες που θα ανοίγει, ο χρήστης θα βρίσκει χρήσιμους συνδέσμους που θα τον οδηγούν σε ειδικές σελίδες του Χρηματιστηρίου, σε σελίδες των τμημάτων επενδυτικών σχέσεων των εταιριών, σε σελίδες διαγραμμάτων, ή και στην σελίδα που τηρούμε στο eurocapital.gr για την κάθε εταιρία. Όλες οι σελίδες ενημερώνονται αυτόματα σε καθημερινή βάση, ή κάθε φορά που προκύπτουν νέα στοιχεία.

Πρόκειται για το μοναδικό χώρο όπου ο χρήστης μπορεί να βρει ένα τόσο μεγάλο πλήθος στοιχείων, προσεκτικά επιλεγμένων και επεξεργασμένων, ώστε να έχει μία πλήρη και έγκυρη ενημέρωση με ελάχιστη δαπάνη χρόνου.

 

Δείτε το χώρο “Ειδήσεις - Στοιχεία - Στατιστικά” του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, στο eurocapital.gr.

Μέχρι σήμερα, έχουμε δημιουργήσει πέντε ειδικές ενότητες:

Συγκεντρωτικές Ειδήσεις Εισηγμένων Εταιριών
Κάθε μέρα, επιλέγουμε σημαντικές ειδήσεις για κάθε εισηγμένη εταιρία και την αρχειοθετούμε στο χώρο της σελίδας αυτής. Παράλληλα, η ίδια είδηση καταγράφεται και στην ξεχωριστή σελίδα που έχουμε δημιουργήσει για κάθε εταιρία. Σύνδεσμο (link) για τη σελίδα της κάθε εταιρίας θα βρείτε δίπλα από την είδηση ή στον ειδικό χώρο των εισηγμένων εταιριών (εδώ).

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών - “X&A”

Δεν πρόκειται για ακόμη ένα “δελτίο τιμών”, αλλά για ένα χώρο όπου θα βρείτε ό,τι στοιχείο σας είναι απαραίτητο για να γνωρίσετε ή για να εξευρενήσετε την κάθε εταιρία. Ένα πλήθος χρηματιστηριακών και στατιστικών στοιχείων, πληροφοριών και συνδέσμων, που ενημερώνονται καθημερινά, είναι διαθέσιμα για εσάς σε έναν μεγάλο, αλλά εύκολο στη διαχείριση πίνακα.


Στατιστικά Στοιχεία της Χρηματιστηριακής Αγοράς

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία των χρηματιστηριακών συνεδριάσεων για μία σειρά ετών. Πολλά από τα στοιχεία αυτά έχουν επεξεργαστεί περαιτέρω, με στόχο να δίνουν άμεσα τις κατάλληλες πληροφορίες στους επενδυτές. Τα στοιχεία αυτά ενημερώνονται καθημερινά.

 

Δελτίο Εμπορευσιμότητας Μετοχών - “Χ&Α”

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε καθημερινή επεξεργασία του όγκου συναλλαγών, της αξίας συναλλαγών και του αριθμού των πράξεων για την κάθε μετοχή, τα οποία δίνουν αναλυτικές πληροφορίες για την εμπορευσιμότητα της κάθε μετοχής, πληροφορίες τις οποίες ο επενδυτής θα πρέπει να γνωρίζει πριν προχωρήσει σε αγορά ή σε πώληση των μετοχών. Πρόκειται για αποκλειστικό προϊόν ανάλυσης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.

Χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων - Ποιές μετοχές κατέχουν
Ανά τρίμηνο δημοσίευση της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας σύνθεσης των χαρτοφυλακίων των ελληνικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Ποιές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο μετοχές διαθέτουν; Σε ποιές αύξησαν και σε ποιές μείωσαν τις θέσεις τους; Ποιές μετοχές προτιμώνται περισσότερο από τους επαγγελματίες διαχειριστές; Τα στοιχεία αυτά, επί δεκαετίες δημοσιεύονται μόνον από το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ.

Κατά το επόμενο διάστημα, θα αυτοματοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία ενημέρωσης των σελίδων, ενώ  σταδιακά θα εμπλουτίζουμε το περιεχόμενό τους. Με τις σελίδες αυτές, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς το στόχο μας: τη σωστή, πλήρη και έγκυρη ενημέρωση των επενδυτών.

 

 

ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ
Τεύχος 204 - 4/3/2019
Περιεχόμενα τεύχους 204

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text