Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | «Αβαξ» θα είναι επισήμως από 2 Μαΐου το όνομα της J&P Αβαξ

«Αβαξ» θα είναι επισήμως από 2 Μαΐου το όνομα της J&P Αβαξ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
«Αβαξ» θα είναι επισήμως από 2 Μαΐου το όνομα της J&P Αβαξ

Με απόφαση της εταιρίας, ορίζεται ότι από τις 02.05.2019, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Αβαξ».

 

Η  εταιρεία «J&P ΑΒΑΞ -1,64%-Αβαξ Ανώνυμη Εταιρεία - Εργοληπτική - Τουριστική - Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων», με διακριτικό τίτλο «J&P ΑΒΑΞ -1,64%-Αβαξ ΑΕ» ανακοίνωσε ότι την 27.03.2019 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Αβαξ Ανώνυμη Εταιρεία - Εργοληπτική - Τουριστική - Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων», με διακριτικό τίτλο «Αβαξ ΑΕ».

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με την υπ' αριθμ. 40094/09.04.2019 απόφασή του, η οποία καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) την 09.04.2019 με κωδικό αριθμό καταχώρισης 1720911, ενέκρινε την τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Καταστατικού της εταιρίας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του της 23.04.2019 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση  της εταιρίας, ορίζεται ότι από τις 02.05.2019, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Αβαξ Ανώνυμη Εταιρεία - Εργοληπτική - Τουριστική - Εμπορική -Βιομηχανική -Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων», με διακριτικό τίτλο «Αβαξ ΑΕ». Στην Αγγλική γλώσσα, η νέα επωνυμία αποδίδεται αντίστοιχα ως “Avax Societe Anonyme - Contracting - Touristic -Commercial -Industriao -Building Materials and Equipment” και ο διακριτικός τίτλος ως «Avax SA”.

Πηγή: www.euro2day.gr

 

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text