Αρχική | Χρηματιστήριο | Χρηματιστήριο Αθηνών | Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.: Εκποιήσεις Μετοχών

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.: Εκποιήσεις Μετοχών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Α. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 37/24.3.2010 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει: 1. Τον ορισμό της εταιρείας «PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης 81 κοινών ονομαστικών μετοχών που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.». 2. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί την Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%). 3. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.», την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Β. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 38/24.3.2010 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει: 1. Τη χορήγηση άδειας στην εταιρεία «VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» για τη διενέργεια της εκποίησης 2.993 κοινών ονομαστικών μετοχών που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 2. Τον ορισμό της εταιρείας «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών. 3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί την Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία «VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Γ. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 39/24.3.2010 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει: 1. η χορήγηση άδειας στην εταιρεία «ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ» για τη διενέργεια της εκποίησης 2.993 κοινών ονομαστικών μετοχών που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 2. Τον ορισμό της εταιρείας «ΕΘΝΙΚΗ Π&Κ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών. 3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί την Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία «ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ», την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Δ. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 40/24.3.2010 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει: 1. Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα τράπεζα «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» για τη διενέργεια της εκποίησης 317.400 ενεχυριασμένων μετοχών έκδοσης της εταιρείας «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.» κυριότητας της κ. Γεωργίας χήρας Παντελή Σφηνιά, του κ. Μηνά Παντελή Σφηνιά και του κ. Νικόλαου Παντελή Σφηνιά, ως κληρονόμων του αποβιώσαντος κ. Παντελή Νικολάου Σφηνιά. 2. Το διορισμό της εταιρείας «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών. 3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί σε διαδοχικές ημερομηνίες ως εξής: τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010, την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 και την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 στο Τμήμα Ρυθμίσεων Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28, όπως έχει τροποποιηθεί με την Εγκύκλιο 42, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στην παράγραφο 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α., παρουσία της υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κ. Ειρήνης Βασιλικάκη, συμβολαιογράφου Αθηνών, και της υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Ελένης Ρούσσου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα. Η τιμή εκκίνησης δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του έξι τοις εκατό (6%). 4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Ε. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με την Απόφαση 41/24.3.2010 του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφασίζει: 1. Το διορισμό της εταιρείας «MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης 500 ενσώματων κοινών ονομαστικών μετοχών έκδοσης της εταιρείας «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.» οι οποίες δεν έχουν κατατεθεί προς αποϋλοποίηση και μετοχών που προέρχονται από εταιρικές πράξεις και έχουν εκδοθεί σε άυλη μορφή υπέρ των δικαιούχων των ενσώματων, με επίσπευση της εκδότριας. 2. Ως ημερομηνία έναρξης της περιόδου εκποίησης των μετοχών ορίζεται η Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010. Η εκποίηση θα διενεργηθεί κατά τα οριζόμενα στην Απόφαση 1/380/4.5.2006 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και την παράγραφο 2.3.7 του κεφαλαίου 2 του Κανονισμού του Χ.Α. 3. Το Μέλος οφείλει, μετά το πέρας της περιόδου εκποίησης, να ενημερώσει την «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.», την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

2

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text